2777
2789
ببین، امتیاز جمع کردن باید پول بخابونی نه این که با حساب کار کنی، من خودم چون حقوق دارم کلا حساب م ت ...

ببخشید عزیزم چجوری امتیاز بخریم؟

قیمتش چقد هست؟

و اینکه ضامن نداریم بدون ضامن وام میدن صرفا با مدرک؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم چجوری امتیاز بخریم؟ قیمتش چقد هست؟ و اینکه ضامن نداریم بدون ضامن وام میدن صرفا با مدر ...

قیمت خرید فروش هر یک میلیون یکساله این ماه 160 هزار تومنه،ضامنشم اینترنتیه

ببین بزار شرایطشو کامل بهت بگم یا باید جای کارمند باشی که فیش حقوقی داشته باشی یا جواز کسب داشته باش ...

راست میگه ماهم فامیلی استفاده میکنیم امتیازها رو هم ب حساب هم انتقال میدیم وام میگیریم

مگه مریضم دروغ بگم خخخخخخخخ دارم کمک میکنم خب

عزیزم برا وام ۱۵۰ میلیونی یا دویست میلیونی مثلا چقد امتیاز لازمه چقد باید پول تو حساب بمونه اگ حساب کار کنه پول نزاری میشه امتیاز میگیره؟؟

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
عزیزم برا وام ۱۵۰ میلیونی یا دویست میلیونی مثلا چقد امتیاز لازمه چقد باید پول تو حساب بمونه اگ حساب ...

هر میلیون یک میلیون امتیاز نیازه، چقدر موندن رو خوده سیستم حساب میکنه, مثلا من تقریبا دوماه پیش100 گذاشتم الان 50 دارم 

هر میلیون یک میلیون امتیاز نیازه، چقدر موندن رو خوده سیستم حساب میکنه, مثلا من تقریبا دوماه پیش100 گ ...

۵۰ امتیاز؟؟؟یا چجوری اصن نفهمیدم یکم واضحتر میشه بگی

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤