2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاست، مثلا من 115تومن وام گرفتم چون امتیاز نداشتم 14تومن پول امتیار دادم

خب در نظر بگیریم همین مبلغ رو میخوایم و امتیاز خریدیم ضامن هم میخوان یا فقط با همین مدرک فنی و حرفه ای که داریم میدن؟

خب در نظر بگیریم همین مبلغ رو میخوایم و امتیاز خریدیم ضامن هم میخوان یا فقط با همین مدرک فنی و حرفه ...

نه دیگه، یکی هم ک اونجا حساب داره میشه ضامنت، بدون ارائه تعهد حسابداری یا فیش حقوقی و اینجور مسخره بازیا،

[QUOTE=299804531]مشکل اینجاست ک ضامن نداریم🥲[/QUOTE

خب توداری حساب باز میکنی داداشت، مامانت بابات ابجیت و... نیاز نیست حتما کارمند باشه، فقط مدرکی باشه ک درامد داره کافیع، بگو اونم باز کنه، گفتم ک فیش یا تعهد نمیخواد.

ممنونم از راهنماییت عزیزم🥰

نمیدونم کمک کردم یا ن، اما من چند ساله دارم باهاش کار میکنم، از وام یک تومنی گرفتم تا صد تومنی، اگه خواستی بگیری بگو کمکت میکنم، همه مراحلش فولم

نمیدونم کمک کردم یا ن، اما من چند ساله دارم باهاش کار میکنم، از وام یک تومنی گرفتم تا صد تومنی، اگه ...

عزیزم میشه درخواستی دوستیمو قبول کنی؟

بعد بهم پیام بدی و منم بازش نمیکنم چون اگه بازش کنم دیگه قسمت دوستی ها برام باز نمیشه☹️😂