2777
2789
عنوان

نامزدم تو خواب بوسم کرد 🥺🥺

22936 بازدید | 123 پست

تازه عقدیم،سنتی 

خیلی صمیمی نیستیم مامانش به زوررر گف اینجا بمون جا هارو با فاصله کم پهن کرد دیروز که خوابیدم اومد بوسم کرد ولی من فهمیدم  فکر کرد ک خوابم 

بیچاره اصلا نمیزارم بهم دست بزنم فک کنم بهش فشار اومده 

به نظرتون چرا مامانش انقد اصرار داره تو یه جا بخوابیم ؟

ینی رفته به مامانش گفته ؟

واسه طلاقم دعا کنید ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣 ولش کن بدبختو

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

به فکر پسرشه

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

جاتون و ده فرسخی هم پهن میکرد خوب بود ؟

کارش درسته چون همسر همدیگه اید الان

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰