2789
عنوان

رژیم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 81 پست
من‌ قدم ۱۵۸ وزنم ۵۳  خوبم یا رژیم‌بگیرم👩‍🦯

زیر ۱۸ هستی رژیم نگیر جاش چیزای چرب و اینا نخور ! از کسی نپرس ک خوبی یا ن خودت بدنتو می‌بینی دیگ که شکم داری یا نه رونات چطوریه لاغره یا چاقه با معیار های خودت تصمیم بگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اندامت تو لباس چجوریه؟

بقیه میگن خوبه

شکم‌ ندارم

بازوها رو یکم دوست ندارم ک با دمبل ورزش میکنم ولی خودم دوست داشتم ۵۰ شم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
نمیشه گف چند ماه کم کم اوردم پایین ولی الان رژیمای سخت میگیرم ک زودتر هفت کیلو کم کنم اگر خواستی بگو ...

نه عزیزم هستم ‌،بزن‌بریم‌از‌فردا

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
زیر ۱۸ هستی رژیم نگیر جاش چیزای چرب و اینا نخور ! از کسی نپرس ک خوبی یا ن خودت بدنتو می‌بینی دیگ که ...

۱۹ سالمه

خب بقیه میگن خوبه ولی ازبس توی نت و بازیگرا و بلاگرای خارجی و میبینم دوست دارم لاغر ترشم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
نمیشه گف چند ماه کم کم اوردم پایین ولی الان رژیمای سخت میگیرم ک زودتر هفت کیلو کم کنم اگر خواستی بگو ...

باشه بگیریم؟

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

بقیه بله دارن؟

خب همگی دانلود میکنیم بریم روبیکا و.. هم خیلی وقت گیره هم میری روبینو و.. از کارو زندگیت میوفتی بله رو اختصاص بدیم برای گروهمون چون اکثرا هم بله ندارن و باعث میشه چت هم نکنی و فقط بیای. ب گروه سر بزنی و بری