هر شبکه افغانستان که میبینم هر زنی نشون میده با ماسکه اونم سیاه اما مردا راحت نشستن و بدون ماسک .من جاشون احساس خفگی میکنم .مگه کرونا تموم نشده😅 یا فقط برا مرداشون تموم شده🤭
خانماشون میخان پوشیده تر نشون بدن حتما.کارگر منم زن افغانیه خوشکله فقط خیلی چاقه.بخاطر محدودیت زماشون فقط اعتماد ب نفسشون پایینه.میگه شوهرم دختر بازه جوونه خوشگله..دختر چهارساله داره این دختر فقط خیلی زشت نیس اینقد از زنه کمتر زنه سفید و خوشکله دخترش پوست تیره فقط زشت نی ولی خوشکلم نیس میگه دخترم مثل باباشه کم سن میزنه خوشگله.گفتم خودت خیلی از دخترت خوسکلتری.فقط باید اعتماد ب نفس داشته باشی
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤ میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .
من مسخره نکردم بخاطر ایموجی فکر بد نکنید من نظرمو گفتم منظورم این بود واقعا خوشگلن :/
عزیزم پس باید روی صحبت کردنت کار کنی چون بلد نیستی درست منظورتو برسونی .
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤ میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .