هر شبکه افغانستان که میبینم هر زنی نشون میده با ماسکه اونم سیاه اما مردا راحت نشستن و بدون ماسک .من جاشون احساس خفگی میکنم .مگه کرونا تموم نشده😅 یا فقط برا مرداشون تموم شده🤭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
و دقیقا سر همین موصوع من با همه جنگ دارم... حق با شمایت ببخشید
😊
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤ میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .
شماره کارتی بده که فقط واریزی خودشون بره توش محض احتیاط .تسکو باکس رو هم نزن پول نمیده اما اون دو تا با یه سایت جدید دیگه که همینجا لینکشو برات میزارم واریزی دارن و مجوز
در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
هزاره ها به سلیقه شما ایرانی ها نمیخورن البته من دوست دارم چهره هاشونو ولی تاجیک ها ازبک ها و افغان های افغانی واقعا زیبا هستن و چهرشون به ایرلنی ها شباهت داره ممکنه تو خیابون ببینید و متوجه نشد افغانستانی ان
در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕