hosein0nz مدیر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 519 عنوان حوصلم... | مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 104 پست یچیزی بگین/: 1402/04/17 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10740 الان بقیشو چی بگم🗿 ام هیچی دیگه نمیشه چیزی گفت 🤦🏻♀️😂😂 وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
hosein0nz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 519 ام هیچی دیگه نمیشه چیزی گفت 🤦🏻♀️😂😂 بعدش باز تنها میشم که😂😑همین لیا با معرفته مونده
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10740 بعدش باز تنها میشم که😂😑همین لیا با معرفته مونده الان من رفتم؟ 😂خب تو چند سالته؟؟ چه رشته ای هستی یه چی بگوو چمدونم 😂 وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
hosein0nz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 519 غروب کرده دیگ کدوم شهری مگه میگی زوده؟ به احتمال زیاد با سمت بالای کیشورآذربایجان شرقی اینجا خیلی روشنه
hosein0nz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 519 الان من رفتم؟ 😂 خب تو چند سالته؟؟ چه رشته ای هستی یه چی بگوو چمدونم 😂 داشتی میرفتی دیگهمن ۱۶ ساله از رشته تجربیه خانه بدبخت کناینجاهم هوا روشنهتنها تو پارکم
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10740 داشتی میرفتی دیگه من ۱۶ ساله از رشته تجربیه خانه بدبخت کن اینجاهم هوا روشنه تنها تو پارکم نه بابا هستم 😂وای حق داری تجربی سخته خیلی حالا چرا تنهااا؟؟ والا اینجا همه ۱۶ ساله ها با دوس دخترشون تو پارکن 😂 وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
liaaaaaaaaaa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 76 به احتمال زیاد با سمت بالای کیشور آذربایجان شرقی اینجا خیلی روشنه بله من گلستانم عام خشم
hosein0nz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 519 نه بابا هستم 😂 وای حق داری تجربی سخته خیلی حالا چرا تنهااا؟؟ والا اینجا همه ۱۶ ساله ... 😐😂دوتا دوست معمولی دارم در سطح دوست زنگ زدم برنداشتنمنم تنهام نشستم
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10740 😐😂دوتا دوست معمولی دارم در سطح دوست زنگ زدم برنداشتن منم تنهام نشستم واقعا که چرا؟؟ 😑تنها نشین دلت میگیره اگه دختر بودی میگفتم پاشو برو پاستیل و بستنی بگیر میشه بهترین تفریح ولی شما پسرا دوست ندارین زیاد 😂 نمیدونم چه کاری دوست داری؟؟ 😂 وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
hosein0nz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 519 واقعا که چرا؟؟ 😑 تنها نشین دلت میگیره اگه دختر بودی میگفتم پاشو برو پاستیل و بستنی بگیر می ... دیگه تنهام دست خوده ادمه مگه؟والیبال بازی کردنو دوس دیروز هم یه شهر دیگه بودم اونجا با چند نفر بازی کردم😂ولی خب الانم میشد بهتر میشد
hosein0nz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 519 بنظرت تجربی سختره یا ریاضی چون اخر هردوش کنکوره فرقی نداره هرکودوم سختی های خودشونو دارن. ولی چون داوطلب ریاضی کم تره مثلا با رتبه زیاد هم میشه دانشگاه های خوب در اومد ولی تجربی اینجوری نیست..
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10740 دیگه تنهام دست خوده ادمه مگه؟ والیبال بازی کردنو دوس دیروز هم یه شهر دیگه بودم اونجا با چند نفر باز ... نچ حالا که من دارم از همه جام حرف در میارم 😂الان کسی نیست باهاش بازی کنیی؟؟ وای بگیر بزنتشون به دویت درست حسابی نمیتونی پیدا کنی؟؟ 😂اعصاب خورد شد تنهایی 😑😂 وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨