2777
2789
الان بقیشو چی بگم🗿

ام 

هیچی دیگه نمیشه چیزی گفت 🤦🏻‍♀️😂😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش باز تنها میشم که😂😑همین لیا با معرفته مونده 

الان من رفتم؟ 😂

خب تو چند سالته؟؟ چه رشته ای هستی یه چی بگوو چمدونم 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
الان من رفتم؟ 😂 خب تو چند سالته؟؟ چه رشته ای هستی یه چی بگوو چمدونم 😂

داشتی میرفتی دیگه

من ۱۶ ساله از رشته تجربیه خانه بدبخت کن

اینجاهم هوا روشنه

تنها تو پارکم

داشتی میرفتی دیگه من ۱۶ ساله از رشته تجربیه خانه بدبخت کن اینجاهم هوا روشنه تنها تو پارکم

نه بابا هستم 😂

وای حق داری تجربی سخته خیلی 

حالا چرا تنهااا؟؟ 

والا اینجا همه ۱۶ ساله ها با دوس دخترشون تو پارکن 😂

نه بابا هستم 😂 وای حق داری تجربی سخته خیلی  حالا چرا تنهااا؟؟  والا اینجا همه ۱۶ ساله ...

😐😂دوتا دوست معمولی دارم در سطح دوست زنگ زدم برنداشتن

منم تنهام نشستم 

😐😂دوتا دوست معمولی دارم در سطح دوست زنگ زدم برنداشتن منم تنهام نشستم 

واقعا که چرا؟؟ 😑

تنها نشین دلت میگیره  

اگه دختر بودی میگفتم پاشو برو پاستیل و بستنی بگیر میشه بهترین تفریح ولی شما پسرا دوست ندارین زیاد 😂 نمیدونم چه کاری دوست داری؟؟ 😂

واقعا که چرا؟؟ 😑 تنها نشین دلت میگیره   اگه دختر بودی میگفتم پاشو برو پاستیل و بستنی بگیر می ...

دیگه تنهام دست خوده ادمه مگه؟

والیبال بازی کردنو دوس دیروز هم یه شهر دیگه بودم اونجا با چند نفر بازی کردم😂ولی خب الانم میشد بهتر میشد

بنظرت تجربی سختره یا ریاضی

چون اخر هردوش کنکوره فرقی نداره هرکودوم سختی های خودشونو دارن. ولی چون داوطلب ریاضی کم تره مثلا با رتبه زیاد هم میشه دانشگاه های خوب در اومد ولی تجربی اینجوری نیست..

دیگه تنهام دست خوده ادمه مگه؟ والیبال بازی کردنو دوس دیروز هم یه شهر دیگه بودم اونجا با چند نفر باز ...

نچ حالا که من دارم از همه جام حرف در میارم 😂

الان کسی نیست باهاش بازی کنیی؟؟  وای بگیر بزنتشون به دویت درست حسابی نمیتونی پیدا کنی؟؟ ‌😂

اعصاب خورد شد تنهایی 😑‌😂