2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما یا دانشگاه نرفتی یا هندز زیر هجده هستی درست میگم؟ 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
اینو مطمعن باش همه خانواده ها یکم گیرو میدن. بجز اونایی که کلا از پدر بگیر تا مادر و بچه بی بند و با ...

آره میدونم 

اما خانواده من اینجوری نیستن ک رو یه چیز دو چیز حساس باشن کلا رو زندگی کردن بچه شون حساسن 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
آره میدونم  اما خانواده من اینجوری نیستن ک رو یه چیز دو چیز حساس باشن کلا رو زندگی کردن بچه شو ...

مثلا رو چیا حساسن. منم خانوادم حساسه رو ی سری مسائلی مخوصاص رل و ای چیزا با این ک 20 سالمه حتی دانشجوم

حتما یا دانشگاه نرفتی یا هندز زیر هجده هستی درست میگم؟ 

بابا دانشگاه چیه دیگ 

بابای من دانشگاه هم میخواد باهام بیاد هر روز منو ببره بیاره 

اون وسطا هم اگ اذیت شد دیگ بگه ترک تحصیل کن

بابا دانشگاه چیه دیگ  بابای من دانشگاه هم میخواد باهام بیاد هر روز منو ببره بیاره  اون و ...

والا وقتی آدم وقتی بره دانشگاه شهر دیگه از خونواده دور بیفته خونواده به دوریش عادت می کنن کمتر کنترلش می کنن به خاطر همینه که بعضی پدر و مادرا نمی ذارن بچه شون بره شهر دیگه دانشگاه که از کنترل شون خارج نشه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
مثلا رو چیا حساسن. منم خانوادم حساسه رو ی سری مسائلی مخوصاص رل و ای چیزا با این ک 20 سالمه حتی دانشج ...

اصلا رل رو ول کن 

من یه بار دوستم ک دقیقا خونه بغلی مون بود گفت برم خونه شون و خانواده شو میشناختن نذاشتن برم 

تا حالا با دوستام بیرون نرفتم 

هیچ جا تنها بیرون نرفتم 

نمیذارن برم دنبال شغلی ک خودم دوست دارم 

نمیذارن آرایشگر شم 

نمیذارن لباسی رو ک میخوام بپوشم 

دیگ چی بگم 

مثلا من چند تا دختر عمو و پسر عمو و دختر عمه و پسر عمه دارم ک همه شون یه سال ازم بزرگ ترن 

بعد اونا همه میشینن پیش هم بگو بخند من باید برم کنار مامان بابام بشینم 

والا وقتی آدم وقتی بره دانشگاه شهر دیگه از خونواده دور بیفته خونواده به دوریش عادت می کنن کمتر کنترل ...

خب اونا هم نمیذارن 

میگن صد بارم شده کنکور بدی

خب اونا هم نمیذارن  میگن صد بارم شده کنکور بدی

میگم می تونی ببری شون پیش خانواده درمانگر خوب؟ 

خانواده درمانگر خوب...... چون من مامان و بابام راضی کردم رفتیم روانشناسه خوب نبود ارتباط مون بدتر کرد هنوز که هنوزه جنگ اعصاب داریم باهم