2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منننننن 

رژیم کتو بود کالری نگرفتم 

۴ماه گرفتم بیشتر از ۲۵کیلو کم کردم بعدش حامله شدم همش برگشت🥲😭

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
نیازی به رژیم نداشتم برای همین نگرفتم 

یوزارسیف چرا باید کسی بت درخواست بده😐

مثلا شوخیه امضات؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من تازه دیروز روز اول رژیمم بود

اول وزنتو ضربدر بیس کنبعد منهای ۱۰۰میشه کالری روزانهعادیت ک باید بخوری برای رژیم باید کمتر از اون بخوری

مثلا کالری مورد نیازمن ۱۴۳۰در روز بود ولی رپزانه باید ۱۰۰۰یا ۱۱۰۰بخورم

کتو مسخره ترین رژیمه 

از چ نظر؟

نه چه شوخی بنده جدی هست مخصوصا تگ کردن بارها به خاطر تگ کردن بی مورد بعضی نزدیک بود تعلیق شم

آها فک کردم چون اسم کاربریت یوزارسیفه میگی ینی به درخواست همه جواب رد میدم😂