2789
عنوان

ام ام

155 بازدید | 9 پست

خواهرم سر تخت خودش نمی‌خواب پیش پدر و مادرم داخل پذیرایی می‌خوابه هر چی بهش میگیم نه بیا لطفا رو تخت راحت تره یا میره رو مبل می‌خوابه یا رو تشک مامانم اینا میگن بچس ولی حس میکنم در آینده مشکلاتی ایجاد کنه که نتونه از خانواده جدا شه 

خواهرم ۱۱ سال و نیمشه چیکار کنم یا چی بگم بیاد اتاق بخوابه؟

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

تا یکی دو سال اینده خوب میشه

وارد تینیجری که بشه این مشکل کاملا حل میشه

بذارین الان بچگیشو کنه 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
تا یکی دو سال اینده خوب میشه وارد تینیجری که بشه این مشکل کاملا حل میشه بذارین الان بچگیشو کنه&nbs ...

آخه میره کلاس ششم و نسبت به همسناش داره شل میگیره

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه میره کلاس ششم و نسبت به همسناش داره شل میگیره

بنظر خودتون وارد دوره نوجوونی شده؟یعنی به بلوغ رسیده اگه اره خب باید مستقل بشه

شایدم دلیل خاصی داره که اینطوریه مثلا ترس از چیزی یا اتفاق بدی افتاده باشه براش؟

یکم بهش فرصت بدید زیادم باهاش حرف بزنید. اصولا بچه ها تو این سن خیلی دوست دارن ثابت کنن بزرگ شدن میتونین از این قضیه به عنوان یه اهرم استفاده کنین

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
آره  چی بگم؟

ببین اول سعی کن بیاریش پیش خودت بخوابه بعد که از مامان بابات جاشو جدا کرد کم کم عادتش بده رو تخت خودش بخوابه

منم یه وقتایی مامان یا بابام اگ یکیشون نباشه پیششون میخوابم واسه تنوع البته 😅ولی وقتی هر دو خونه باشن نه تو اتاق خودم میخوابم

ببین اول سعی کن بیاریش پیش خودت بخوابه بعد که از مامان بابات جاشو جدا کرد کم کم عادتش بده رو تخت خود ...

من از ۸ سالگی تو اتاق خودم میخوابم😑