2777
2789
عنوان

عجب شانس گندی دارم منننن😒

107 بازدید | 4 پست

خونه قبلیمون همسایه کناریم‌تا ما اثاث بردیم رفت مرغ عشق خرید ..خودشم گذاشت توی راهرو .یه سروصدایی داشتن ک آرامش نداشتیم .اخر بعد کلی جنگ اعصاب حالیش کردم ک برداره .

الانم چندروزه اومدم یه خونه دیگه . از شانس بدم همسایه کناریم سگ داره🤦‍♀️ صدای پارس کردنش میاد تو خونمون .دقیقا هم اتاق خواب . نمیدونم ب این چی بگم دیگه . قطعا سگش رو نمیده بره . بهش هی میگه مامان جان ...عزیزم و...

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

طبق قانون امکان شکایت کردن هستش..

مجردم__شاغلم __نزدیک به ۳۰ سالگی__قصد ازدواج ندارم حداقل تا ۴ سال آینده __محبوب ترین فرزند پدرم__رفیق مادرم__خواهر و بالاسری دوتا داداش از خودم بزرگتر ولی مجردم __دارای یک خواهر و خواهرزاده (عکس پروفایلم عکس دوتایی با خواهرزادمه)__ به موسیقی و سینما علاقه دارم__خیلی انرژی دارم وجودم پر از انرژی و لبریز از دیوانگیه__ عاشق حیواناتم __از حشرات و خزندگان میترسم مخصوصا سوسک و مارمولک ببینم سکته را زدم__عاشق رنگ زرد و قرمزم ___زیاد روی پوششم حساس نیستم__ عاشق پارک های آبی و استخر یا هر محلی که بشه شنا کرد__عاشق عکاسیم همه جا فقط من نقش عکاس بازی می‌کنم__ اهل مسافرت و گردش___شب ها سرکار نباشم تا دیر وقت میرم دور دور و خوش گذرانی خیلی کم پیش میاد شب خونه بمونم__اصلا از تنهایی خوشم نمیاد__ اکیپ دوستانه ۱+۷ نفر کاملا پایه و دیونه از دوران مدرسه داریم که هنوز با همدیگه ایم اون بعلاوه یعنی یکی از ما فقط متاهله__عاشق هیجانم و خطر هیچ چیزی اندازه کارهای خطرناک و هیجانی حالمو خوب نمیکنه مثل سرعت،پرش از ارتفاع،چتر بازی __ خیلی ولخرج __هنوزم به نامحرم و محرم بودن به حفظ حریم فاصله با نامحرم معتقدم__تایپک زیاد میزنم در طول روز چون دوست دارم راجب همه چیز حرف بزنم و بنویسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق قانون امکان شکایت کردن هستش..

اخه نمیخوام شکایت کنم . زن خیلی خوبیم‌هست . از وقتی اثاث آوردیم چندبار اومده گفته کمک میخوای یا چیزی نیاز داری!

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
اخه نمیخوام شکایت کنم . زن خیلی خوبیم‌هست . از وقتی اثاث آوردیم چندبار اومده گفته کمک میخوای یا چیزی ...

پس دیگه باهاش بساز اخطارم بدی فایده نداره چون سگ که آدم نیست حذف گوش کنه ساکت بشه

مجردم__شاغلم __نزدیک به ۳۰ سالگی__قصد ازدواج ندارم حداقل تا ۴ سال آینده __محبوب ترین فرزند پدرم__رفیق مادرم__خواهر و بالاسری دوتا داداش از خودم بزرگتر ولی مجردم __دارای یک خواهر و خواهرزاده (عکس پروفایلم عکس دوتایی با خواهرزادمه)__ به موسیقی و سینما علاقه دارم__خیلی انرژی دارم وجودم پر از انرژی و لبریز از دیوانگیه__ عاشق حیواناتم __از حشرات و خزندگان میترسم مخصوصا سوسک و مارمولک ببینم سکته را زدم__عاشق رنگ زرد و قرمزم ___زیاد روی پوششم حساس نیستم__ عاشق پارک های آبی و استخر یا هر محلی که بشه شنا کرد__عاشق عکاسیم همه جا فقط من نقش عکاس بازی می‌کنم__ اهل مسافرت و گردش___شب ها سرکار نباشم تا دیر وقت میرم دور دور و خوش گذرانی خیلی کم پیش میاد شب خونه بمونم__اصلا از تنهایی خوشم نمیاد__ اکیپ دوستانه ۱+۷ نفر کاملا پایه و دیونه از دوران مدرسه داریم که هنوز با همدیگه ایم اون بعلاوه یعنی یکی از ما فقط متاهله__عاشق هیجانم و خطر هیچ چیزی اندازه کارهای خطرناک و هیجانی حالمو خوب نمیکنه مثل سرعت،پرش از ارتفاع،چتر بازی __ خیلی ولخرج __هنوزم به نامحرم و محرم بودن به حفظ حریم فاصله با نامحرم معتقدم__تایپک زیاد میزنم در طول روز چون دوست دارم راجب همه چیز حرف بزنم و بنویسم