2777
2789
عنوان

چطور یاد گرفتین

296 بازدید | 36 پست

میخوام رانندگی یاد بگیرم گواهینامه دارم ولی رانندگی نمیکنم. شما چطور ترستون ریخت. چطور یاد گرفتین چقد طول کشید. تجربه ای اگه دارین بگین 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

با انجام دادن رانندگی

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم همش ماشین برداشتم می رفتم بیرون تازه کلی هم تصادف میکردم ها البته جزئی نه خفن 

ولی همینا باعث شد ترسم بریزه 

دیگه الان ۱۰ .۱۲ ساله رانندم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من اصلا نمیترسم اصلا بجاش بابام مترسه 😑💔

شد شد،نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...:/‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!   منو با عینک دودی دفن کنید نور به قبرم میباره اذیت میشم... انقد حرفه ای دروغ میگید ک حتی خود شیطانم گردن نمیگیره...آنابل ترسناک نبود فقط اسنپ چت نداشت... "ای غم تو بروگوشه کناریبنشین"    سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند!... بقول سورنا : دیگه خاطرم نیس زندگی کجاس!!... ، نیم کیلو شیرینی بخرید با خودتون اشتی کنید معلوم نیس تو امضا ها تون باکی میجنگید بخدا کسی کاری باهاتون نداره 😂😂💔

من اول یاد گرفتم دو سال بی گواهینامه نشستم پشت ماشین

تصادفم کردم

بعد سنم قانونی شد

گواهینامه گرفتم 

ترس مرس حالیم نبود😂😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من نزدیک ۷ ساله گواهینامه گرفتم،ولی اصلا پشت فرمون نشستم،اصلا هیچی یادم نیست

انقدررر میترسم که خدا میدونه،اصلا دست چپ و راستم گم میکنم،واقعا نتونستم با ترسم کنار بیام

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
من خودم همش ماشین برداشتم می رفتم بیرون تازه کلی هم تصادف میکردم ها البته جزئی نه خفن  ولی همی ...

عافرین. من میترسم از این کارا بکنم بابامم همش می‌ترسه انرزی منفی میده 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز