2777
2789
عنوان

برگشت اکس

259 بازدید | 12 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

من و اکس م یک سالی هست کات کردیم توی این یک سال بعد این که کات کردیم سه ماه بعدش اومد دوباره منت کشی که بیا دوباره شروع کنیم اما من پسش زدم و به غرورش برخورد دوباره بعد تقریبا یک ماه من که هوایی شده بودم بهش پیام دادم اما اون گفت که تو خودت نخواستی ادامه بدیم و الانم هر کی بره پی زندگیش دوباره دیشب پیام داده و میخواد که برگرده به نظر تون چکار کنم ؟ دلیل کات کردنمون این بود که می‌خواست همو حضوری ببینیم اما من به خاطر شرایطی که داشتم نمی تونستم اونم فک کردم من دنبال سرگرمی ام برا همون رفت 

چقدر دلیل کات کردنتون مسخره بود،بنظرمن اگر آدم کسی رو دوست داشته باشه حاضر نیست واسه یه همچین دلایل ساده ای کات کنه،بنظرم اول ببینید با خودتون چند چند هستین،اصن دوستش دارین یا نه صرفا واسه گذروندن وقته

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر دلیل کات کردنتون مسخره بود،بنظرمن اگر آدم کسی رو دوست داشته باشه حاضر نیست واسه یه همچین دلایل ...

اخه فک می‌کرد من فقط برای سرگرمی میخوام باهاش حرف بزنم نزدیک دو ماه شاید میشد و می‌گفت همو ببینیم اما من بهانه می‌آوردم خب طبیعیه که بخواد همچین فکری بکنه چون هیچ وقت دلیل نیومدن رو بهش نگفتم 

اخه فک می‌کرد من فقط برای سرگرمی میخوام باهاش حرف بزنم نزدیک دو ماه شاید میشد و می‌گفت همو ببینیم ام ...

خب دیگ خودت هم که میدونی طبیعیه ناراحت شدنش 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

خب دیگ خودت هم که میدونی طبیعیه ناراحت شدنش 

به نظر شما بهش فرصت دوباره بدم ؟ از لحاظ اجتماعی هم جایگاه خیلی خوبی داره و خب توی این مدت از بهترین کیس هایی بوده که باهاش آشنا شدم خیلی هم پسر پر تلاشیه

به نظر شما بهش فرصت دوباره بدم ؟ از لحاظ اجتماعی هم جایگاه خیلی خوبی داره و خب توی این مدت از بهترین ...

ببینید من خودم تازه ۲۱سالم هست خیلی تجربه ندارم 😅ولی بنظرم با این شرایطی که گفتید و اگر هم دوستش دارید چرا که نه

شاید همونی باشه که میخواید

نه اتفاقا ، ولی خب من به خاطر شرایطم نمی تونستم برم بیرون 

ینی قرارتون فقط چت بوده با این که تو یه شهرین؟

معمولا پسرا اینجور روابطو نمیخوان

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
ینی قرارتون فقط چت بوده با این که تو یه شهرین؟ معمولا پسرا اینجور روابطو نمیخوان

اره فقط چت ، اخه من خانواده من خیلی سخت گیرن و خب نمی تونم بدون شون برم بیرون تا پارسال هم که دانشگاه مجازی بود اما الان تایم هایی که دانشگاهم راحتم و خب میتونم دیت رو برم ، هیچ وقتم بهش نگفتم که شرایط خانوادگی م جوریه که نمی تونم بیام همو ببینیم برا همون فک می‌کرد صرفا برای سرگرمی دارم باهاش صحبت میکنم