2777
2789

اگه باهم تو رابطه نیستین آره سم میشی:/

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اول اسم شوهرم رو انداختم😍

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

نمیدونم ولی من اسم داداشمو ک فوت کرده انداختم

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

من حروف اسم همسرم و دارم 

خیلی دوسش دارم. 

نه بنداز گردنت

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

به نظرم خودتو در معرض تهمت قرار نده ... بچه که بودم با مامانم رفتیم طلا فروشی ، حروف اول اسم من پیدا نشد .. 

بعدش مامانم به نیت الله 

A انگلیسی برام گرفت .. بچه که بودم میپوشیدم ولی الان نه ... 

دردسر واسه خودم درست نمی کنم .  

به نظرم خودتو در معرض تهمت قرار نده ... بچه که بودم با مامانم رفتیم طلا فروشی ، حروف اول اسم من پیدا ...

اسم مامانم مریمه میتونم اگ کسی شک کرد بگم اسم مامانم 🤣🤣🤦🏻‍♀️

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️