cuteeeeee مدیر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 519 عنوان بی تی اس | مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 109 پست انقدز دوستشون دارم که الان میخوام ۲۴ سالم که شد بورسیه بگیرم برم کره جیمین عاشقشم همه اعضا و جیمین رو دوست دارم امیدوارم که وقتی شدم ۲۵ سالم دوباره بیان جیمیییییین عشقمهههههه 1402/04/17 | 10:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_starfire_ عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 22377 با مهاجرت مشکلی ندارم با اینکه فانتزی بزنی مشکل دارم بعدم از همین خانومی که میخاد مهاجرت کنه تعداد د ... خب عزیزم.. من با اسی کار ندارم درحالی ک فقط حرفش اینه موفق بشعمن فقط گفتم یجورایی داشتی به ارمی هیت میدادیهمین الانم ک داری ب من میگی اره ات و فلان...شما ندیدع و نشناخته قضاوت بیجا میکنی همینطور ک اسی رو قضاوت میکنی انسانی فراتر از درک عمومی
cuteeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 519 بهت گفتم رویایی نباش توهین بود ؟ گفتم تاکسیک نباش چرا چون میگی تو توهین کردی درصورتی که داشتی رویایی ... کی با تو بود بعدشم ممنون که راهنمایی کردی ولی من فقط با طرفدارانش حرف زدم
cuteeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 519 ببین من حرفم این نیست چرا به اسی اینجور گفتی تو به همه ارمیا گیر دادی نباید جمع میبستی و بعدش به بی ... حققققققق❤👍
cuteeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 519 با مهاجرت مشکلی ندارم با اینکه فانتزی بزنی مشکل دارم بعدم از همین خانومی که میخاد مهاجرت کنه تعداد د ... اصلا آینده خودمو تو چرا حرص میخوری
cuteeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 519 خب عزیزم.. من با اسی کار ندارم درحالی ک فقط حرفش اینه موفق بشع من فقط گفتم یجورایی داشتی به ارمی هی ... ❤😢👍🌺