2777
2789
عنوان

بی تی اس

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 109 پست

https://s8.uupload.ir/files/img_20230708_020215_751_y6h.jpg 😂😂😂😂😂انشالله

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارمی؟؟؟؟ خواهشا اسمتو نزار ارمی اسم فندوم خراب میشع از کی ارمی ب بی تی اس و ارمیای دیگه هیت میده؟

فندوم با ارمی هایی مثل شما خراب میشه الان استارتر میخاد تو سن ۱۴ سالگی بره کره بعد میشه ا.ت بعدم میشه فن تاکسیک که تو فندوم ما جایی ندارن اینا یا باید به خودشون بیان نمیدونم چرا بعضیاتون اینقدر خودتونو بالا میدونین به بقیه بگین تو ارمی نیستی بعدم توهم الان داری به من هیت میدی پس ارمی نیستی 😂

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
ممنون که یه عالمه توهین کردی 😐

عزیزم ازش ناراحت نشو

داره درست میگه

حتی بی تی اس هم میخواد تو به زندگیت برسی

تو آهنگشون خودشون گفتن که تو اول به درست برس و بعد به ما وگرنه ۱ سال زندگیتو از دست میدی

بی تی اس نمونه یه گروه موفقه باید ازش یاد گرفت

کاربری مال ۲ نفره🦥
فندوم با ارمی هایی مثل شما خراب میشه الان استارتر میخاد تو سن ۱۴ سالگی بره کره بعد میشه ا.ت بعدم میش ...

واقعا نمیفهمی من چی میگم 

میگم ۱۶ میرم ۱۷ همینطوری داری حرف میزنی 

ممنون که یه عالمه توهین کردی 😐

بهت گفتم رویایی نباش توهین بود ؟ گفتم تاکسیک نباش چرا چون میگی تو توهین کردی درصورتی که داشتی رویایی حرف میزدی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
فندوم با ارمی هایی مثل شما خراب میشه الان استارتر میخاد تو سن ۱۴ سالگی بره کره بعد میشه ا.ت بعدم میش ...

ببین من حرفم این نیست چرا به اسی اینجور گفتی

تو به همه ارمیا گیر دادی نباید جمع میبستی و بعدش به بی تی اس هیت میدادی

میتونستی همینو با یه لحن دیگه ب خودش بگی

بعدشم اسی فقط میگه میخوام برم کره درس بخونم و پسرا هم ببینم

این فن کجاش بَده ؟

این ات و فلانم ک میگی من ازشون متنفرم هیچوقتم نگاشونم نمیکنم

پس جمع نبند

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

ببین من حرفم این نیست چرا به اسی اینجور گفتی تو به همه ارمیا گیر دادی نباید جمع میبستی و بعدش به بی ...

دقیقا بیچاره فقط گف میخاد بره کره مث چی ریخت سرش😐😐

_army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید! 
ببین من حرفم این نیست چرا به اسی اینجور گفتی تو به همه ارمیا گیر دادی نباید جمع میبستی و بعدش به بی ...

من چیزی مبنی بر هیت نگفتم در صورتی که شما به من هیت دادین ولی برام مهم نیست چون هیت دادن شما باعث نمیشه من دیگه فن نباشم ... از ا.ت هم همه بدشون میاد جز کسایی که هستن 

فک کنم با مهاجرت مشکل داره😐

با مهاجرت مشکلی ندارم با اینکه فانتزی بزنی مشکل دارم بعدم از همین خانومی که میخاد مهاجرت کنه تعداد دسانگ و موفقیتای دیگه رو بپرس ببین اصلا اینا براش مهم بودن یا چی