2777
2789
عنوان

کابینت

671 بازدید | 21 پست

بچها کیا کابینت ام دی اف دارن و راضی. اند؟ مخصوصا مدلای جدید. و کلاسیک و دوپله، 

من میخوام براخونمون بزنیم نظراتتون مهم وقتی استفادشو کردید...

اینکه کنار سینک اگ رو کار باشه  زود خراب میشه درسته واینکه گاز صفحه ای چطور؟؟ کناراونم خراب میشه، کابین کارمون گفت میشع سنگ انداخت... روشو ... کسی کابینت ام دی افش سنگ هست روش؟؟ 

سلام عزیزم تمیز کردنش فوق العاده سخت. اگه نزدی هنوز همون ام دی اف ساده بهتره قبلا من ساده داشتم عوض کردم از این جدیدا ک شرکتی سفارش میدن زدم واقعا پشیمونم. 

به نظرم اونا ک این مدل میزنن یا نباید آشپزی کنی و هیچ وقت مهمون نباید برات بیاد یا خیلی پولدار باشی سه سال یه بار جدید بزنی😄

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ازمن روش سنگه برچسب طرح چوب روش زدم خیلی خوشگله

بعد کلا mdf هست چارچوب و بدنش؟ توانایی تحملش رو داشته؟ سنگ انداختین از این سنگ جدیدا یا سنگ ها که رو اپن میندازن؟ چون سنگ جدیدا هم گرونن هم سبک.. 

بعد کلا mdf هست چارچوب و بدنش؟ توانایی تحملش رو داشته؟ سنگ انداختین از این سنگ جدیدا یا سنگ ها که رو ...

بدنش فلزه 

فلز باشه بهتره چون مقاوم تره اگه اب بهش برسه خراب نمیشه

ولی ام دی اف سریع از بین میره

نمیدونم سنگش چجوری بود شوهرم خرید و بعدم برچسب زدن من کامل شدشو دیدم

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
بدنش فلزه  فلز باشه بهتره چون مقاوم تره اگه اب بهش برسه خراب نمیشه ولی ام دی اف سریع از بین م ...

ام دی آف روکش داره آب نفوذ نمیکنه بهش،فک کنم خونه من جنسش ملامینه هس،ولی فلزی ب مرور زنگ میزنم و فرمش رو از دست میده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز