2777
2789
عنوان

کابینت

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 21 پست
منم دنبال کابینتم ولی خیلی گرون شده یه مدل که دیدم مزوفارم اگه اشتباه نکنم قیمت خیلی مناسب بود هم می ...

الان که ماشاله متری ۷ میلیون به بالا هست، ولی من میخوام ی چی بزنم خراب نشه زود مخصوصا اب‌بندیش، یکی پیشنهاد داد چارچوب آلومینیوم بزنیم دراش mdf ولی دوریخچالی کلاmdf میشه,میترسم شلم شوربا بشه یه چیز بدی دربیاد وگرنه قیمتش حساب کتاب کردیم با mdf کامل تقریبا یکی میشد ولی mdf مدلاش قشنگ تر، داخل کابینت هم پر میشه،   آلومینیوم نه ساده میشه تازه باید سنگ و داخل کابینتی هم بزنی، تازه تا سقفم میره 😅  من مشکلم اینه نمیتونم تصورکنم چجور میشه... Mdf دادم طراح داخلی طرحشو زده خوب بوده ولی آلومینیوم نمیدونم چی میشه 

ام دی آف روکش داره آب نفوذ نمیکنه بهش،فک کنم خونه من جنسش ملامینه هس،ولی فلزی ب مرور زنگ میزنم و فرم ...

یعنی mdf های جدید بهتر هست؟ اب نفوذ نمیکنه؟ من دور سینک توکار هرکسیو دیدم که کلا اب خرابش کرده مثلا چهار پنج سال پیش زدن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ام دی آف روکش داره آب نفوذ نمیکنه بهش،فک کنم خونه من جنسش ملامینه هس،ولی فلزی ب مرور زنگ میزنم و فرم ...

اره ولی اونقدر ک بهش اب نمیرسع ک زنگ بزنه

ملامینه خیلی عالیه اصلا خراب نمیشه من توی دستشوییم کمدشو دارم انقد میشورم ولی خراب نمیشه

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
اره ولی اونقدر ک بهش اب نمیرسع ک زنگ بزنه ملامینه خیلی عالیه اصلا خراب نمیشه من توی دستشوییم کمدشو ...

مطمینی ملامین هست؟گالوانیزه نیس؟ 

ملامین چند درجه از ام دی اف ضعیف تر هستا

مطمینی ملامین هست؟گالوانیزه نیس؟  ملامین چند درجه از ام دی اف ضعیف تر هستا

ن وقتی خریدیم گف ملامینه

نمیدونم شاید اشتباه کرده یا من اشتباه شنیدم

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز