2777
2789

من حاملگی اولم امپول زدم ۲۸ هفته الان باردارم ۲۸ هفته ام نباید حتما امپول میزدم؟  دکترم گفت نمیتونم همینطوری بهت امپول بدم باید ازمایش بگیری بر اساس اون بهت بگم الان ازمایش گزفتم مونده ببرم پیش دکتر بپیعنی چی نفهمیدم نباید حتما امپول میزدم؟ پس چرا ازمایش خواست؟؟  بهشم گفتم بارداری اولم دکتر گفته باید بزنی

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازمایش رو انجام میدن بخاطر میزان هورمونی که توی بدنت آزاد میشه عزیزم اگه منفی باشه امپول میزنن اگر مثبت باشه دیگه فرقی نداره بزنی یا نه.

منم باردار بودم آزمایش دادم بعد زدم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بارداری داشتم یه بار تو حاملگی زدم یه بار هم فردای زایمانم برای بارداری دوم نمیدونم 

شما دو تا بچه مگه نداری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من گروه خونم منفیه شوهرم مثبته

بارداری اولم رو زدم روگام

بارداری دومم رو هم زدم

بارداری سومم دکتر اول یه آزمایش خون نوشت بردم نشونش دادم بعد برام روگام نوشت و زدم هفته ۲۶اینطورا بود که زدم،الانم ۳۴هفته ام

عزیزم من تو تاپیکای قدیمی این سایت خوندم برای بارداری دوم حتی بعضیا برای بارداری سوم هم زدن 

حالا تو محض احتیاط از یه دکتر دیگه هم مشاوره بگیر 

من هفته ۲۵ ام بارداری اولمه تا حالا تو عمرم نه آمپول زدم نه سرم ووحشتناک الان استرس دارم برا ۳ هفته دیگه،هرکس زده میشه راهنمایی کنه درد. داره؟میشه لیدوکایین زد؟قیمتش چقدره اصلا؟

ازمایش رو انجام میدن بخاطر میزان هورمونی که توی بدنت آزاد میشه عزیزم اگه منفی باشه امپول میزنن اگر م ...

اون آزمایش چیه؟ اتفاقا واسه منم منفی شد و گفت بزن و برام نوشت

ولی حاملگی اول و دومم اصلا اون آزمایش رو ندادم دکترمم همین بود

عزیزم من تو تاپیکای قدیمی این سایت خوندم برای بارداری دوم حتی بعضیا برای بارداری سوم هم زدن  ح ...

اصلا اصلا درد نداره مثل یه آمپول معمولیه

قیمت آزادش یک و چهارصد

با تامین اجتماعی ۶۰تومن خریدم

خوب ازمایش خواسته تا مطمئن بشه بعد تزریق انجام بشه

چرا انقدر برات مسئله شده۔

برای کسانی که گروه خونیشون ار هاش یکی نیست حین بار داری تزریق میشه۔منم زدم حین بار داری با تجویز پزشک

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
اون آزمایش چیه؟ اتفاقا واسه منم منفی شد و گفت بزن و برام نوشت ولی حاملگی اول و دومم اصلا اون آزمایش ...

ازمایش سطح هورمونی که قصد دارن با امپول جلوی آزاد شدنش رو بگیرن رو نشون میده اگه قبل از موعد زدن امپول هورمون آزاد شده باشه دیگه با زدن امپول هم جوابی نمیگیرید ولی اگه منفی باشه یعنی بدن هنوز اون هورمون رو فعال نکرده و زدن امپول تاثیر خودش رو میزاره

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

پس خوب موقعی آزمایش رو داده و آمپول رو زدم درسته؟

اره عزیزم