میویس_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 1018 عنوان کمکک 121 بازدید | 10 پست ب فریادم برسید یه نهار بدون برنج بگید من درست کنم بخوابم از دیشب تا حالا بیدارم😂 نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :) 1402/04/17 | 05:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مالیفسنت_2 عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 816 ساعت ۵ صبه😐ناهار میخای بپزی؟ چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/ پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ، تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚
دترلز عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2227 منم از دیشب بیدارم جالبم اینه دارم میرم پیاده روی مرغ و بپز پیاز سرخ کرده و رب بزن بهش با ادویه دوست داشتی اب نارنج شعله و کم کن برو بخواب
میویس_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 1018 ساعت ۵ صبه😐ناهار میخای بپزی؟ میدونم اگر بخوابم دیگ بیدار نمیشم میخوام بپزم بخوابم😐چون از دیروز نخوابیدم نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
میویس_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 1018 منم از دیشب بیدارم جالبم اینه دارم میرم پیاده روی مرغ و بپز پیاز سرخ کرده و رب بزن بهش با ادویه دوست ... مرسییی نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
مالیفسنت_2 عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 816 میدونم اگر بخوابم دیگ بیدار نمیشم میخوام بپزم بخوابم😐چون از دیروز نخوابیدم برا خودتون یا مهمون چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/ پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ، تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚
میویس_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 1018 برا خودتون یا مهمون خودمون نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
مالیفسنت_2 عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 816 خودمون املت ، بندری ، کشک بادمجون ، یتیمچه ، سیب زمینی کبابی ، پوره سیب زمینی ، الویه ، سالاد ماکرونی و.... چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/ پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ، تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚
میویس_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 1018 املت ، بندری ، کشک بادمجون ، یتیمچه ، سیب زمینی کبابی ، پوره سیب زمینی ، الویه ، سالاد ماکرونی و.... مرسی گل نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
pariya_fashion عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 3131 شامیکشک بادمجونمرغ ریز کن با سیب زمینی و پیاز تفت بدهپیاز تفت بده چرخ کرده اضاف کن بعد گوجه مربع کن بریز اخر سیب زمینی نگینیشامی مرغمرغ درست کن اخرش سرخ کن با سیب زمینی بغلش
hazhariii عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 16957 ولی لامصر هیچی برنج نمیشه بایدحتمابرنج باشه خخخ بدون برنج ازگلو پایین نمیره خدایاشکرت...❤️