2821
2789

ساعت ۵ صبه😐ناهار میخای بپزی؟

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم اگر بخوابم دیگ بیدار نمیشم میخوام بپزم بخوابم😐چون از دیروز نخوابیدم

برا خودتون یا مهمون

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   
خودمون

املت ، بندری ، کشک بادمجون ، یتیمچه ، سیب زمینی کبابی ، پوره سیب زمینی ، الویه ، سالاد ماکرونی و....

شامی

کشک بادمجون

مرغ ریز کن با سیب زمینی و پیاز تفت بده

پیاز تفت بده چرخ کرده اضاف کن بعد گوجه مربع کن بریز اخر سیب زمینی نگینی

شامی مرغ

مرغ درست کن اخرش سرخ کن با سیب زمینی بغلش 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791