یعنی باسرکه سیب لاغرمیشم؟سرکه سیب سفید بازاری رو میگی؟
نه عزیزم سرکه دست ساز
اره تا شیش کیلو رو لاغر میکنه توی سه ماه
زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋 #پرستارروانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم. پنج سال خواننده خاموش
برای من این جواب داد ایشون گفتن چطوری لاغر شدید و من جواب دادم خوب قبل از مصرف بهتره ک با مشاوره ت ...
میدونم دورت بگردم ولی ایشون چاقیشون نرمال نیست
نیت شمام خیره
زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋 #پرستارروانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم. پنج سال خواننده خاموش
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من سه قاشق غذا خوری میریختم تو لیوان و اب میگرفتم روش تا نصف لیوان پر شه
شما اندازه شو امتحان کن اذیتت کرد یه قاشق کمتر بریز
یچیزم بگم ناشتا بیشتر جواب میده ولی معده داغون میشه
برای همین میگم قبل خواب بخور
اره دیگ گلم این روشه کاره اصول لاغر کردن کم خوردنه
اسی عکس قرصه رم میزارم برات گیاهیه خاستی مصرف کن فقط اشتها رو کم میکنه ضرری نداره
این موارد از مهمترین عوارض متفورمین هستند. همچنین برخی از عوارض متفورمین برای مردان و زنان رایج است که شامل موارد زیر است:
کاهش قند خون
تهوع، ناراحتی معده یا
اسهال
خواب آلودگی
درد کمر یا پهلوها
درد عضلانی، گرفتگی عضله
ادرار سخت یا دردناک
سرفه یا گرفتگی صدا
کاهش اشتها
تب یا لرز