2777
2789
عنوان

جاری حسود یا... 😑

261 بازدید | 12 پست

شوهره من شغلش اصفهانه. بخاطر تعطیلات اومدیم شهرستان خونه پدرو مادرمون. یکی دو روزه هم برمیگردیم. 

یه جاری دارم موقع نامزدی خیلییییییییی کار می‌کرد. حتی مادرشوهرم بهم گفت توهم مثل لیلا باش . همه جارو دستمال میکشه و گاز رو تمیز میکنه بعد میره. منم گفتم مامان جون منم در حد خودم کمکتون میکنم دیگه. 

الان جاری جان دست به سیاه و سفید نمیزنه و مادرشوهره پیرم جلوش خم و راست میشه. درست وقت ناهار یا شام میاد میشه همش میخوره و میره. بدون هیچ کمکی.

اگه ماهم همونجا باشيم منو شوهرمم باید مثل خدمتکار ازشون پذیرایی کنیم

یه بار بهش گفتم لیلا جان برنج و مرغ رو من گذاشتم میشه سرخ کردنی رو تو بزاری

اونم گفت باشه ولی تو آشپزخونه یه چرخی زد اومد نشست مجبور شدم همه کارها رو خودم انجام بدم. 

مادرشوهرمم نگم همش به من کار میگه طوری که شوهرم اینو فهمیده و همش معذرت خواهی میکنه

بقیه الان میگم... 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه بگم که

امروز ما خونه مادرشوهرم بودیم. خواهر شوهر کوچیکه صبح اومد همدیگه رو ببینیم کمی باهم صحبت کردیم بعدش دوتایی بلند شدیم و ناهار گذاشتیم. چون شوهره خواهرشوهرم خونه بود قرار بود زود بره خونشون. 

درست وقت ناهار جاری اومد یه راست رفت طبقه پایین(خونه اون یکی خواهر شوهرم بزرگه) برادر شوهرم اومد بالا. منم یه 25 یا 30 دقیقه منتظر شدم که بیا. بالا همو ببینیم نیومد. حتی مادر شوهر و اون یکی خواهر شوهرم منتظر بودن بیاد بالا سلام احوال پرسی کنن... 

منم دیدم اگه خواهرشوهر کوچیکه بره من تنها میمونم و مادرشوهرم همش به من کار میگه و مجبور جلوش خم و راست بشم

بخاطر همین به شوهرم گفتم بلند شو بریم ناهار بیرون. 

اولش گفت خودم ناهارو میارم تو اصلا بلند نشو 

منم گفتم بی خود. حالا من هیچی یه احرام به مادرت نذاشت نیومد یه سلام بهش بکنه. 

احتمالا منتظره سفره رو پهن کنیم تا خانوم بیاد بالا. 

جمع کردیم زود اومدیم بیرون

مادرشوهرم خیلی گفت بمونین ناهار بخورین منم گفتم مامان جون یه جشنی هست خیلی دلم میخواد بریم اونجا. بعدش رفتیم اصلا جاریمو ندیدم 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
اگه زیاد نمیبینیشون اشکال نداره

حتی یه بارشم برا آدم سنگینه. 

هم من مهمونم هم اون. وتامونم جوونیم. اصلا کار جالبی نیست اون بشینه ما همه مار هارو انجام بدیم

من خیلی رکم  من جات باشم موقع ظرف شستن میگم فلانی جون میشه پاشی یه کمکی کنی؟؟ یه جوری که همه تو جمع بشنون 

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 
وا خودت اول میگی اون زیاد کار میکرد من خیلی کار نمیکردم. الان که اون کار نمیکنه تو زورت اومده. خب او ...

نه نگفتم من کار نمیکردم. 

من غذا میذاشتم سفره رو باز میکردم و ظرفارو میشستم.

مادرشوهرم میگفت لیلا (جاری) گاز رو هم تمییز میکنه اپن رو دستمال میکشه زمین رو نپتون میکشه تو هم همه جارو تمییز کن. 

منم به مادرشوهرم گفتم مامان من درحد خودم کار میکنم. 

من خیلی رکم  من جات باشم موقع ظرف شستن میگم فلانی جون میشه پاشی یه کمکی کنی؟؟ یه جوری که همه تو ...

گفتم اثری نداشت😐

واقعا این همه سیاه قلبی و نفرت نمیدونم از کجا میاد 

واقعا این همه سیاه قلبی و نفرت نمیدونم از کجا میاد 

منم متعجبم واقعا نمیدونم چی بگم🤦🏻‍♀️

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:)))