ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از ته قلبت پشت به قبله وایسا بعد نمازات یا هرموقع خواستی سلام خاصه امام رضا رو بخون(این روش خودمه)&n ...
چرا پشت به قبله؟
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
جهت حرم امام رضا شمال شرق ایرانه، قبله جنوب غرب، پشت به قبله تقریبا رو به امام رضا میشه
عزیزم تقریبا شما مرکز نقشه ایران هستید فکر کنم
اینجوری درسته ولی واسه کسی که جنوب ایران ساکن هست یا سیستان بلوچستان یا هرمزگان باشه پشت به قبله به سمت مشهد نمیشه.
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃