2777
2789
عنوان

کی دیسک گردن داره دارو چی میخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 12061 بازدید | 49 پست
از یه طرف میرفت سرکار  از یه طرف میگفت خرج وظیفه مرد منم میگم خودمم عقیده ام اینه خرج وظیغه مر ...

اره داشت پاره میشد

مثلا انتظار داشت خونه خودتو بدی اجاره و اجاره اشو بیاری خرج خونه کنی از این جیب به اون جیب کنی خودتو گول بزنی😂😂😂😂

یه تختش کم بود

فقط پارگی رو از پیاماش میتونستم بفهمم.

خدا شفای عاجل عنایتش کنه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اره داشت پاره میشد مثلا انتظار داشت خونه خودتو بدی اجاره و اجاره اشو بیاری خرج خونه کنی از این جیب ...

اره واقعا حرفاش عجیب بود... 

این احتمالا منو با کسی تو ذهنش مقایسه کرده و رو من خالی کرد... 

الان منم یه دوست دارم بهش نگفته بودم که خونه منه اینقدر کنکاش کرد تا فهمید... 

بعد تو صحبت هایی ک اصلا ربط به این موضوع نداره هی اینو میگه میگم جای من بودی شوهررو نصف میکردی

وابستگی به مال دنیا درست نیست... 

بعدم من از اول یاد گرفتم منو شوهرم داراییمون یکیه 

دارم خودم استفاده میکنم زن بیشتر تو خونه ست و حالش بهتر میشه بچه ام دارم خدا رو خوش نیاد پسرمو اینور اونور ببرم تو خونه کوچیک  به درد نخور بعد بزرگ شه نمیگه چرا مامان همدل نبودی زندگی برام سخت کردی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا حرفاش عجیب بود...  این احتمالا منو با کسی تو ذهنش مقایسه کرده و رو من خالی کرد...&nb ...

اینا میخان بقیه هم‌مث خودشون مستاجر باشن هرسال وسیله هارو کول بکشن ازین خونه به اون خونه،صاحبخونه سرشون غر بزنه و بخاطر پول پیش مجبور شن سال به سال خونشونو کوچیکتر بگیرن و دارو ندارشونو بدن پای اجاره....

حالا وقتی تو خودت خونه داشتی راحتی رفتی نشستی توش

اینا هنه خودشون‌مستاجرن و دلشون ضعف میره برای ۲۰ متر خونه که مال خودشون‌باشه

بجای اینکه بگن خداروشکر یکی جایگاه خوبی داره بدتر میزنن تو ذوقش.

از یه طرف میگفت زنو مرد نداره دوتا باید کار کنن از یه طرف میگفت چرا خونه خودتو نشستی

ینی رسما از حسادت منفجر شده بود

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اینا میخان بقیه هم‌مث خودشون مستاجر باشن هرسال وسیله هارو کول بکشن ازین خونه به اون خونه،صاحبخونه سر ...

هی میگفت شوهرت قرعه کشی برنده شده ووو

اخه ادم عاقل اگر برم مستاجری بازم من اذیتم که... 

خدا ان شاء الله بهشون بده 

درک ندارن هرکس مشکلاتی داره همین تاپیکمو نگاه کن من دیسک دارم دهنم سرویس شده با دیسک، مسلما فکر اسایشمم کمتر بهم فشار بیاد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....