2777
2789
عنوان

مذهبیا!

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 58 پست

وقتی اهل دین و... نیستی و احکام و قواعد ... برات مهم نیست 

و صرفا نماز برای حال روحیت میخونی

پس الان مشکلت چیه؟

الان فقط چند نفر قراره سر تحمیل عقایدشون باهم دعوا بیفتن

اینو بچه ۸ ساله هم میدونه تو مدرسه گفتن با لاک نماز از نظر مراجع و... باطله

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی یه چیزی میگم ناراحت نشو هر وقت تونستی با پا قاشق بگیری و غذا بخوری اینم میشه ، هرکاری مراحل خودشو داره ، ببین خود وضو با طهارت کامل انرژی معنوی بهت منتقل میکنه و نماز باهاش بیشتر انرژی داره 

عزیزم، اگه حس میکنی بهت آرامش میده

پس اون چیزی که خدا گفته بهت آرامش میده دیگه💚

و اگه کامل همونطور که خدا گفته انجامش بدی، بهتره قطعا. 

این آب رسیدن به ناخن ها موقع وضو هم قطعا حکمتی داره.. 

ممکنه توجیح علمی هم داشته باشه میتونی سرچ کنی در موردش. 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 

من کاره ای نیستم نظر بدم 

این حرفو هم که میخوام بزنم چند بار گفتم خیلیا گفتن نگوو،این حرفت رواج دادن کار اشتباهه

ولی من میگم چون از یه شخص محترمی تو تی وی خودم دیدم.

کارشناس برنامه ای میگفت یه روز دختری این سوال رو از من پرسید(سوال شما رو دقیقا)منم گفتم دخترم تو نمازتو بخون حتی شده با لاک.اون دنیا اگه ازت ایرادی گرفتن بگو فلانی گفت بفرستش پیش خودم

بازم میگم منم نمیدونم درسته یا نه ولی طرف اینجوری میگفت دیگه خدا داند

دلم برات تنگ شده حسین

خدا انقدر بزرگ هست ک نیازی به تشکر ما نداشته باشه. ما باید نماز رو برای دلمون بخونیم و دلمون بخواد بهش نزدیک بشیم... وگرنه چارتا کلمه عربی تند تند بگی و به معنیشو دقت نکنی هیچ ثوابی نداره فقط از روی عادت و تکراره گذشته. نماز باید بفهمی چی میگی و چی میخوای

این چیزا تو قران نوشته نشده مگه اون موقع لاک بود همش استنباطه  ژلیش کن اگر نشه جداش کرد برا ...

وا احکام از خودتون میسازید؟

هر چیزی که روی اعضا وضو بگیره و مانع رسیدن اب بشه ، که از جمله لاک و... در مورد کاشت و ژیلش هم اون وضو درست نیست 

اره تنوع میدم مگه چقدر طول می‌کشه 

استون ضرر داره

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز