2777
2789
عنوان

مذهبیا!

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 58 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه چیزی که نمیدونی سکوت کنید ،چرا فکر میکنی حتما باید در مورد مسائل دین نظر بدین و در مورد وضو با ...

شما که بلدی بفرست

اسم سوره و ایه

تا منم یاد بگیرم نمازمو درست بخونم

ببخشید نمیدونستم بخاطر مثل شمایی باید کل ایات و صفحات و موضوعات قران حفظ کنم  ،خودتون ان شا الل ...

خب پس بدون سند دهنتو بازنکن

ما هم مسلمونیم قرانم خوندیم

شماهم برو بخون حتما

اگر قرار به گفتن من بود شما باید تو موضوعی که نمیدونید سکوت میکردین دوست عزیز

خب شما که نیدونی

اعادی دونستنه

اسم سوره و ایه

عاقاجان اصلا میخوام یاد بگیرم خب

صوابم داره برات

خب پس بدون سند دهنتو بازنکن ما هم مسلمونیم قرانم خوندیم شماهم برو بخون حتما

درست صحبت کنید لطفا ،شما چطور مسلمانی هستین ؟ که زبانتون مثل عقرب نیش داره؟ بعدشم چرا فکر میکنی من وضیفمه بهت ایشو بگم با این که میدونم اما مطمعنم بیشتر باعث بی احترامی میشه ، شمارو به خدا میسپارم

درست صحبت کنید لطفا ،شما چطور مسلمانی هستین ؟ که زبانتون مثل عقرب نیش داره؟ بعدشم چرا فکر میکنی من و ...

باشه عزیز

اصلا من اشتباه میکنم

امثال تو باعث شدن اینقدر جوونا از نماز و حجاب دوری کنن

هیچ سندی ندارین

بفرض یکنفر اشتباه کرده

شما بجای توهین وظیفته اصلاحش کنید

یا اگر تخصص ندارید ساکت شید

خدانگهدار

باشه عزیز اصلا من اشتباه میکنم امثال تو باعث شدن اینقدر جوونا از نماز و حجاب دوری کنن هیچ سندی ...

ببخشید اگر با حرفم ناراحتتون کردم .

سوره مائده ایه ۶ فکر میکنم در مورد وضو باشه .

لطفا دیگه ادامه ندید عزیزم 

ببخشید اگر با حرفم ناراحتتون کردم . سوره مائده ایه ۶ فکر میکنم در مورد وضو باشه . لطفا دیگه ادامه ...

بله حتما میرم میخونم عزیزم 

میدونید چرا عصبانی شدم

دختر خاله خودم ناخنهای مادرزادی بشدت بدی داره

رفت کاشت کرد فقط 18 سالشه

اونقدر بهش گفتن نمازت قبول نیست فلان

دلسرد شد دیگه یه خط در میون میخونه

بخدا دلم خون شده

مگه ما خداییم اخه نمازشو داره برای خدا میخونه

خدا خودش میدونه چکار کنه

بله حتما میرم میخونم عزیزم  تشکر میدونید چرا عصبانی شدم دختر خاله خودم ناخنهای مادرزادی بشدت ...

عزیزم من کلی دوست و فامیل دارم که ناخون کاشت دارن ، و اصلا به خودم اجازه نمیدم بگم بهشون چرا .

راستش استارتر درمورد احکام پرسید م من حکمی رو که درست هست بر اساس ایات و روایات گفتم ، بعدشم هر کسی ممکنه توبه کنه و پیش خدا عزیزتر از اون بنده باشه که با عباداتش عجب داره ، منم قبلا نماز نمیخوندم ، اصلا میتونم بگم به خدا اعتقاد نداشتم ، درک میکنم چی میگی ، ولی هر چیزی اداب خودشو داره وگرنه اون اثر نمیزاره.

خدا توبه منه سر تا پا گناه قبول کرد و بهم کمک کرد بتونم به سمتش حرکت کنم ‌. هیچوقت از رحمت خدا ناامید نباشید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز