2777
2789
عنوان

مذهبیا!

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 58 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهم شکر گذاریه منم به عربی نمیگم 

روزانه میگم خدایا شکرت و شکرگذاری میکنم به زبان فارسی 

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱

تو نمازت رو با لاک هم میخونه بخون و قطع نکن ، وقتی بسته تنت شد دیگه نمیتونی ترکش کنی ، بعد دیگه لاک نزن و نماز بخون 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند

منم با لاک نماز میخونم و ارتباطم با خدا عالیه و دعاهام مستجاب میشه.بنظر من مهم حس قلبیه! بعضیا  لاک هم ندارن و بقول خودشون صحیح وضو میگیرن ولی دعاهاشون از سقف خونه شونم بالاتر نمیره.من از اعماق قلبم خدا رو باور دارم و اونم همیشه کنارمه! در ضمن نماز یک نوع مدیتیشن برای آرامش روح و روانه!

من یه معلم دینی داشتم خیلی حرف خوبی زد سرکلاس به دانش آموزها

گفت اولویت اول نماز هست ، لاک میزنید پاک کنید وضو درست بگیرید نماز بخونید

اما

یه وقتی هست شما دلت میخواد لاک داشته باشید برای خودت درون خودت لاک با ارزش تر هست

نیا بگو به خاطر لاک پس نماز نمیخونم ، 

چاره ای نیست با همان لاک برو وضو بگیر نماز بخون بذار روحت آروم شه حداقل ذکر و سوره که میگی حداقل پیش خدا پیشانی به مهر میذاری همین از هیچی نماز نخوندن بهتره.

آرامش میگیرید

استارتر عزیزم مرا هم دعا کنید لطفا و سایر دوستان حاضر در تاپیک

2790
2778
2791
2779
2792