2777
2789
عنوان

خانم هایی ک رفتن کلاس امادگی زایمان

20591 بازدید | 40 پست
شماها ک رفتید برای زایمان و روحیتون خیلی مفید بوده؟؟؟؟ حس و حالتون با قبل از رفتن ب این کلاس ها عوض شده؟؟؟
😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
آره عزیزم خیای مفید بود دیگه سردرگم نیستی میدونی چه اتفاقی میفته.ورزشهاشم اگه انجلم بدی خوبه من انجام ندادم ولی برای روحیه م عالی بود.یعنی روز زایمانم از همیشه آرومتر و ریلکستر بودم بقیه رو هم دلداری میدادم
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای .فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخدا منکه عین خیالم نبود فک کن اینقد حالن خوب بود فکر این بودم ک موهای پام درومده الان ماما نبینه دربه در دنبال ژیلت بودم دیگه خودت تا تهش برو
منم رفتم به نظرم خیلی عالی بود ورزشهایی رو که دادن هم دارم انجام میدم رو کاهش کمر دردهام واقعا موثر بود روحیه مم بهتر شده
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
بچه ها همه جا اصول کلاساش یکی هست؟؟ البته با اجازه استارتر. منظورم اینه شهرستان و مرکز استان یکیه؟؟؟
میشه واسه سلامتی جنینم صلوات بفرستین.خدا خیرتون بده.🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍوآلِ مُحَمَّدٍوعَجِّل فَرَجَهُم🌹
وای بچه ها خیلی امیدوارم کردین ممنونتونم اگه میتونید بازم بگید از کلاس ها و روز زایمانتون تا هروقت ترس اومد تو وجودم بیام و چتاتونو بخونم
😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
فرزانه جون زایمان هرچی باشه مطمئن باش بزرگش کردن.هرچقدرم سخت باسه فقط چند ساعته.نن خودم بعد زایمان بخاطر کوتاهی ماما دچار مشکل شدم ولی اینقدر اون روز رو دوس دارم ده بار رگدیگه به عقب برگردم دوباره طبیعی زایمان میکنم
من اگه کلاس نرفته بودم نمیدونستم موقعی که کیسه آبم عین بادکنک ترکید چیک باید میکردم. حتی همسرمم که تو این مواقع خودشو گم میکنه و فقط میزنه تو سر خودش خیلی با ارامش کمکم کرد و با همون توصیه های مربی منو رسوند به بیمارستان. ماساژهایی هم باید انجام میدادیم و بهمون یاد دادن خیلی خوب بود. هم ماساژهای خودم هم ماساژهایی که همسرم باید برام انجام میداد. خلاصه که کلی فایده داشت. درضمن اینکه بدونی درحین زایمان شرایط خودت و نی نی در چه وضعیتی هست و الان نی نی دقیقا کجاست و داره چیکار میکنه خیلی مهمه و کمک میکنه بتونی بهتر به خودت و نی نی کمک کنی
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
بیشتر ببینید