2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیاهخوارم ولی وگن نیستم ولی ب زودی میشم اونم/

تقریبا ۳ماهه 

نه مشکلی نیست خیلی عادی مث بقیه روزا🚶🏿‍♀🗿

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
گیاهخوارم ولی وگن نیستم ولی ب زودی میشم اونم/ تقریبا ۳ماهه  نه مشکلی نیست خیلی عادی مث بقیه ر ...

وگن نیستی گیاه‌خوار هستی۰😂😂

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

گیاهخوارم ولی وگن نیستم ولی ب زودی میشم اونم/ تقریبا ۳ماهه  نه مشکلی نیست خیلی عادی مث بقیه ر ...

موفق باشیی خیلییی خوبه من خودم ی مدتی بودم خیلی حالم بد صد اخراش سرگيجه سردرد داشتم کناز گذاشتم ولی میخام دوباره برگردم درکنارش ویتامینامو تقویتی مصرف کنم 

بله بفرمایید

تقریبا از ۹_ ۱۰ سالگی چون دلم برا حیوونا سوخته اصلا گوشت و اینا نخوردم ،تا الان که ۱۹ سالمه ،تو سن رشدمم رشدم از بقیه که گوشت و مرغ و ماهی میخوردن بهتر بود ،فقط کمبود اهن دارم که مطمئنم دلیلش گیاهخواری نیسن و با مکمل کنترلش کردم