در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
دیگه بستگی به جا داره ما اینحا ۹۰ تومنه البته این تولیدیه ما از تولیدی میخریم تازه وخوب نزدیک خونمون ...
نکنه منظورت کاک ونان برنجیه؟
ما نزدیک شما هستیم اکثرا شیرینی فروشی ها خودشون تولید وپخت دارن کیلویی ۱۵۰ بالاست.
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
همون بهتره بری شیرینی فروشی نوع شیرینی رو انتخاب کنی بگی بتعداد برات بچینه تو جعبه ی نیم کیلو اضافه بگیر ممکنه ی عده دوتا بخورن.
تولدتم مبارک😍
🙄🙄🙄🙄درمورد شیرینی تر حرف میزنیم و کاک نان برنجی فقط برند اصل شکر ریز میخریم اونم از شعبه اصلی چو ...
کرمانشاه خیلی شیرینیش ارزونه .از وقتی شکر گرون شده شهر ما شیرینی رو ۱۵۰تا۲۰۰تامیفروشن البته شیرینی با کیفیت وخوب .