2777
2789
عنوان

شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 42 پست
بابا زیاده شش کیلو هم زیاده نهایتش دو سه کیلو کافیه دیگه 

۳کیلو کافیه .من نامزدی دخترم حدودا ۴۰نفر بودن دانمارکی وزبان گرفتم ۴کیلو اضافه اومد 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
بابا زیاده شش کیلو هم زیاده نهایتش دو سه کیلو کافیه دیگه  

گوگل زدم اینو آورد 

دیگه بزن ماشین حساب 

دانمارکی. ۳۵ گرم.

زبان. ۳۰ گرم.

کوکی کشمشی. ۳۰ گرم.

نان خامه ای. ۵۰ گرم.

ناپلئونی. ۵۰ گرم.

رولت خامه ای. ۵۰-۴۰ گرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بستگی به جا داره ما اینحا ۹۰ تومنه البته این تولیدیه ما از تولیدی میخریم تازه وخوب نزدیک خونمون ...

نکنه منظورت کاک ونان برنجیه؟

ما نزدیک شما هستیم اکثرا شیرینی فروشی ها خودشون تولید وپخت دارن کیلویی ۱۵۰ بالاست.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
تولد  واسه دوستام شیرینی میگیرم

همون بهتره بری شیرینی فروشی نوع شیرینی رو انتخاب کنی بگی بتعداد برات بچینه تو جعبه ی نیم کیلو اضافه بگیر ممکنه ی عده دوتا بخورن.

تولدتم مبارک😍

نکنه منظورت کاک ونان برنجیه؟ ما نزدیک شما هستیم اکثرا شیرینی فروشی ها خودشون تولید وپخت دارن کیلویی ...

🙄🙄🙄🙄درمورد شیرینی تر حرف میزنیم و کاک نان برنجی فقط برند اصل شکر ریز میخریم اونم از شعبه اصلی چون خیلی تقلبیش امده 

همون بهتره بری شیرینی فروشی نوع شیرینی رو انتخاب کنی بگی بتعداد برات بچینه تو جعبه ی نیم کیلو اضافه ...

باشه

فدای تو مرسی❤️

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ...او که هرگز نتوان یافت همانندش را ...🤍🌕
🙄🙄🙄🙄درمورد شیرینی تر حرف میزنیم و کاک نان برنجی فقط برند اصل شکر ریز میخریم اونم از شعبه اصلی چو ...

کرمانشاه خیلی شیرینیش ارزونه .از وقتی شکر گرون شده شهر ما شیرینی رو ۱۵۰تا۲۰۰تامیفروشن البته شیرینی با کیفیت وخوب .

کرمانشاه خیلی شیرینیش ارزونه .از وقتی شکر گرون شده شهر ما شیرینی رو ۱۵۰تا۲۰۰تامیفروشن البته شیرینی ب ...

کرمانشاه بری از تابان الف وبابانول بخری سیصد به بالام هست ما این تو محلمونه بیست ساله ازش خرید شیرینی میکنیم کیفتشم خیلی خوبه