2777
2789
عنوان

یه پدری که...

256 بازدید | 16 پست

خیانت کرده به زنش بازنهای زیادی بوده به خانوادش ظلم کرده هرروز دعواوکتک کاری حالادخترش بزرگ شده ۱۰ساله افسردگی گرفته حالا اون دختر اذیت میکنه یه روز خوش نگذاشته اون پدر ازافسردگی دخترش رنج میبره بنظرتون داره تقاص کارهاشو بادخترش پس میده؟

بیشتر دختره دلم سوخت

اون دخترمنم ۲۸سالمه حالم اصلاخوب نیست پیش روانپزشک رفتم ول کردم الان مامان بابام رفتن مهمونی من نرفتم ازهمه بدم میاد دوهفته بیرون نرفتم همش سرم توگوشیه هرروز گریه میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم عدالتی تو دنیا وجود نداره که کسی بخواد تقاص کاری رو پس بده

ولی رفتاری که با افراد میکنی روی رفتاری که میبینی قائدتا تاثیر داره

اون دختر هم بهتره خودش به فکر خودش باشه و برای درمان افسردگیش، استقلال و دور شدن از همچنین پدری تلاش کنه

تاوان اشتباهات کسی رو اون بالا سری میگیره هر موقع صلاح بدونه پس ما ادما نباید تو کار خدا دخالت ...

میدونم شاید یکی تصادف کنه یکی سرطان بگیره یابچه معلول داشته باشه هرکسی یه جوری تاوان پس میده میگم شاید دخترش افسرده شده اذیتش میکنه اینجوری داره تاوان پس میده

تقاص کار کسیو کس دیگه پس نمیده عزیزم شما فقط قربانی شرایط نامطلوب زندگیت شدی ولییییی نزار این حس قربانی بودن تو وجودت باشع برو پیش روانشناس تراپی کن هرکاری که بتونی خودتو راحت بکنی

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
میدونم شاید یکی تصادف کنه یکی سرطان بگیره یابچه معلول داشته باشه هرکسی یه جوری تاوان پس میده میگم شا ...

آهان به نظرم این فقط برداشت کردن چیزیه که خودش کاشته نه تقاص 

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
اون دخترمنم ۲۸سالمه حالم اصلاخوب نیست پیش روانپزشک رفتم ول کردم الان مامان بابام رفتن مهمونی من نرفت ...

حالات روحیت چقدر شبیه منه ، فقط تو اتاقمم تاریک ،پنجره ها هم پوشوندم صبح تا شب تو اتاقم و گوشی و گریه 

تقاص کار کسیو کس دیگه پس نمیده عزیزم شما فقط قربانی شرایط نامطلوب زندگیت شدی ولییییی نزار این حس قرب ...

پیش روانپزشک رفتم فایده نداشت تراپی چیه کاری میکنه فراموش کنم گذشته رو