2777
2789
عنوان

شوهرم زیر مشت لگدش منو له کرد

2044 بازدید | 42 پست

بچه ها  منو شوهرم از وقتی بچه دار شدیم  خیلی باهم مشکل دایم ی پسر  ی سال نیم دارم شوهرم از وقتی  بچه دار شدم اخلاقش  عوض شد  همیشه تو اتاق میخوابه به بهونه این که  بچه اذیت میکنه ی سره تو گوشیه  ی سره یاهم بحث دارم چندین ماهه رابطه جنسی نداریم .  درکم نمیکنه همش غر میزنه . بهم فحش میدع میگه حرومزاده ای امروز  بچمو دعوا کردم    الکی گریه میکرد  .  اومد  منو  انقد کتکم زد    انقد با پاهاش بهم  لگد  زد که من دیگه هیچ غروری  برام نموند   لباس  پوشیدم  ک از خونه برم دیگه تحمل ندارم اما  نتونستم برم چون ن خانواده ای دارم ک ازم حمایت کنه ن پول  فقط ۱۵۰ میلیون طلا دارم هیچی دیگه ندارم نمیدونم چیکار کنم مادرو پدرم جدا شدن ازدواج کردن حتی مجردی ام منو گردن نمیگرفتن  چ برسه الان با ی بچه من چیکار کنم اگع جدا شم  حتی کارم نمیتونم کنم با بچه کوچیک چیکار کنم من چیکاررر تروخدا ی راهکار بدین بهم  فقط میخوام برم حالم ازش بهم میخوره  بچم  امروز زهر ترک شد   خیلی ترسید کل  ظرفامو  سمتم پرت کرد شکوند  کل اشپزخونه پر شیشه  پا شدم جمع کردم ک تو پا بچم  نره دوباره اومد شکوند  . خودم کردم لعنت به خودم باد مثلا عاشقش شد  خاک عالم تو سرم کنن   شوهرم معتاد نیست  خیانتم نمیکنه   میدونم و مطمئنم    بچه ها چیکار کنم کاش بمیرم🥲

ولی من مطمئنم شوهرت خیانت میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

طلسم درست کردن انگار

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش  بمیره راحت شم

قصد داره ول کنی بری برا همین داره صبرتو لبریز میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بهش بگو مثل ادم‌بگه مشکلش چیه

به خودت و اینا برس شاید بعد بچه شلخته شدی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣