2777
2789

تورو خدا بگید چیکار کنم دیوونه شدم😭

دوستان من دولتی روزانه خوندم اصلا هم از لغو تعهد و اینا خبر نداشتم ۱۴۰۰ فارغ التحصیل شدم و همین یه ماه پیش رفتم مدرک موقت گرفتم.

ازونورم امسال ارشد قبول میشم با مدرک موقت کارم راه میفته؟ 

ریزنمره کارشناسی ندارم.اونم میخوان؟ اگه دانشگاه مبدا بهم ریزنمره ها رو نده نمیتونم ارشد بخونم؟

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

میده نگران نباش تعهد ربطی به ارشد داخل ایران نداره تمام مراحل تو کارتابلت انحام میشه درخواست بده ارسال میشه 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه مدرک موقت رو قبول داره ریز نمرات هم دانشگاه جدید خودش از دانشگاه قدیم میگیره مشکلی نداره بدبختی منظورت چیه؟!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
لغو تعهد چه ربطی به ارشد دارخ من نفهمیدم مگه خارج از کشور میخوای بخونی؟؟

نه برای مدرک دائم گرفتن میگن باید لغو تعهد کنی :(

دانشگاه مدرک موقت رو قبول داره ریز نمرات هم دانشگاه جدید خودش از دانشگاه قدیم میگیره مشکلی نداره بدب ...

نمیدونم استرس گرفتم آخه واس ارشد خیلی زحمت کشیدم :(

نمیدونم استرس گرفتم آخه واس ارشد خیلی زحمت کشیدم :(

استرس چی

منم کارشناسی دولتی بودم ارشدم گرفتم روالش همینه دیگه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
استرس چی منم کارشناسی دولتی بودم ارشدم گرفتم روالش همینه دیگه

شما ارشدم دولتی بودی؟مدرک دائم نداشتید؟؟

شما ارشدم دولتی بودی؟مدرک دائم نداشتید؟؟

نه هنوزم مدرک دائم ندارم😂 یه گواهی موقت داشتم با همون ثبت نام کردم واسه ریز نمرات هم آدرس دانشگاه کارشناسی رو دادم به دانشگاه جدید خودشون باهم مکاتبه کردن، البته که ریز نمرات هم خودت بری میدن بهت

مساله ای که شما میگی برای خروج از کشور و تحصیل خارج از ایرانه، برای ترجمه مدرک و ترجمه ریز نمرات باید هزینه تحصیلت رو پرداخت کنی تا ترجمه کنن واسه ت ترجمه هم چون جز استاد رسمیه و قوه قضاییه باید مهر کنه و خارج کشور فقط اینو قبول دارن

وگرنه هم مدرک اصلی رو میتونی بگیری هم ریز نمرات

نه هنوزم مدرک دائم ندارم😂 یه گواهی موقت داشتم با همون ثبت نام کردم واسه ریز نمرات هم آدرس دانشگاه ک ...

دستت درد نکنه گل❤❤❤