2777
2789
عنوان

شوهرم مثل برج زهرمار شده

584 بازدید | 39 پست

بچه ها همسرم همیشه دیر میاد خونه وقتی میاد که من خسته ام و خواب آلود،اصلا پیش من نمیمونه ولی وقتی میاد انتظار داره من برای رابطه شاد و شنگول باشم..وقتی اعتراض میکنم میگه تو مثل سگی وقتی برای این کار میام پیشت مثل سگ میشی و هزار حرف ناجور دیگه...امروز هم مثل همون روزهاست..چند وقت پیش جلو مامانم بهم حرف بدی زد که منم عصبی شدم گفتم آره مثل آبجیتم. الان این حرف من بهونه کرده که تو میری آبروی من میبری به همه میگی خواهرم چکاره است  و این حرفها..گفتم عصبانیم میکنی از روی عصبانیت گفتم..هر چی ناز و نوازشش کردم فایده نداره..میگه بزنه به سرم میرم با یکی دیگه توی رابطه چون تو سرد و سگی...حوصله اتو ندارم خیال کردی چون دوستت دارم دیگه هرکاری برات میکنم..خلاصه برج زهرمار شده...بچه ها الان خوابیده و خیلی هم عصبانیه...بگین چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر شما بودی خواهرشون هر کاری کرده نباید پیشش بگید بالاخره اون مرد غرور داره حالا هم باهاش مهربون ب ...

اگه آشتی کنه قول میدم هیچوقت به روش نیارم،بخدا عصبیم میکنه حرف بد بهم میزنه بهم حق بدین خب

شوهرم منم نا نصف شب میره فیلمای س.کسی میبینه وقتی من غرق خوابم و کلی خسته از کارای خونه. میاد میچسبه ...

عزیزم شما چطور رفتار میکنی این مواقع؟دعوا راه میندازی یا میزاری کارشو بکنه؟

توي روز چند ساعت بخواب كه براي اخرشب كمتر خوابت بياد

و سعي كن خودت تو خونه دوش گرفته و مرتب باشي 

نميگم هروز ارايش كن ولي موهاتو شونه كن يا هميشه كرم مرطوب رو دست و صورتت بزن 

سعي كن لاك بزني 

لباس مرتب بپوش ميدونم جلو بچه هات نميتوني لباس خواباي لختي بپوشي اما لباس زير دو تيكه مرتب و تميز و جديد بپوش زير لباساي خونت 

سعي كن تو اينترنت دنبال مطالب زناشويي باشي و كمتر عصبي بشي تو اين موارد

اگه آشتی کنه قول میدم هیچوقت به روش نیارم،بخدا عصبیم میکنه حرف بد بهم میزنه بهم حق بدین خب

آشتی می‌کنه .مرد دیگه بهش برخورده مشکل بین زن و شوهر بوده و شما اسم آبجیش رو آوردی بدش اومده

توي روز چند ساعت بخواب كه براي اخرشب كمتر خوابت بياد و سعي كن خودت تو خونه دوش گرفته و مرتب باشي&nb ...

من اصلا آرایش نمیکنم و این کارها رو نمیکنم بچه هم ندارم همیشه هم پوشیده میگردم که یه وقت تحریک نشه..من از رابطه بیزارم ،اما سعی میکنم جبران کنم

آشتی می‌کنه .مرد دیگه بهش برخورده مشکل بین زن و شوهر بوده و شما اسم آبجیش رو آوردی بدش اومده

خودش همیشه میگه دلم نمیخواد یه ساعت زنده باشه اما میگه آبروی من میره وقتی تو اینطوری خوردم میکنی

عزیزم شما چطور رفتار میکنی این مواقع؟دعوا راه میندازی یا میزاری کارشو بکنه؟

میگم نکن حتی  گریه میکنم میگم خستم.نمیتونم. بعدم اون منو میزنه یا فحشم میده بعدمیگیریم میخوابیم. کلا آ دم گهیه