2777
2789
عنوان

چاقی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 17 پست
این هفته استارت میزنم همین کارو میکنم، ولی آزمایش رو نشون کی بدم؟ غدد داخلی ... چی؟

یکی دو هفته به همین روال برو

بعد برو پیش دکتر غدد و یا متخصص زنان، بگو برات آزمایش هورمونی بنویسه

ولی اول دو سه هفته این کاری که گفتم بکن، شاید مشکلی نداری و فقط بدنت رفته تو فاز قحطی شدید

الکی میری دکتر میبندنت به داروهای عجیب و غریب

یه ماده پروتئینی مثل سفیده تخم مرغ آب پز و یا فیله مرغ بدون هیچ چربی و روغنی، به غذای روزانه ات اضافه کن

ببین تغییرات بدنت چطوریه

اگر دیدی افزایش وزنت ادامه داره برو آزمایش هورمونی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آپ کرفس یا زیره رو نصب کن هرچیزی ک میخوری بزن توش و کالریتو ببین ، شاید به نظر خودت رژیمت مناسب بوده اما ریزه خواری اینا داشتی و کالری مصرفیت رفته بالا

من خودم خیلی ریزه خواری داشتم مثلن چندتا کشمش میخوردم یا یه شکلات یا یه دونه بیسکوییت میخوردم میگفتم اون ک کم بود مهم نیست🤦🏻‍♀️😅اما کلی کالری داره همونا

یه چیزیم بگم اگه رژیمات جوریه ک به خودت گشنگی میدی بعدنت واکنش عکس نشون میده ،،، ببین مثلن اگه به خودت گرسنگی زیاد بدی و غذا نخوری یا خیییلی کم بخوری بدن فکر میکنه تو قحطیه ، و عوض چربی سوزی بیشتر و بیشتر چربی انباشته میکنه چون با خودش فکر میکنه تو قحطی لازمش میشه

پس ؛ رژیم مناسب بگیر نه گرسنگی دادن و یا رژیمای مسخره مثل ممنوع کردن کربوهیدارتا و ...

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕