2777
2789
عنوان

چاقی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 17 پست
این هفته استارت میزنم همین کارو میکنم، ولی آزمایش رو نشون کی بدم؟ غدد داخلی ... چی؟

یکی دو هفته به همین روال برو

بعد برو پیش دکتر غدد و یا متخصص زنان، بگو برات آزمایش هورمونی بنویسه

ولی اول دو سه هفته این کاری که گفتم بکن، شاید مشکلی نداری و فقط بدنت رفته تو فاز قحطی شدید

الکی میری دکتر میبندنت به داروهای عجیب و غریب

یه ماده پروتئینی مثل سفیده تخم مرغ آب پز و یا فیله مرغ بدون هیچ چربی و روغنی، به غذای روزانه ات اضافه کن

ببین تغییرات بدنت چطوریه

اگر دیدی افزایش وزنت ادامه داره برو آزمایش هورمونی بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آپ کرفس یا زیره رو نصب کن هرچیزی ک میخوری بزن توش و کالریتو ببین ، شاید به نظر خودت رژیمت مناسب بوده اما ریزه خواری اینا داشتی و کالری مصرفیت رفته بالا

من خودم خیلی ریزه خواری داشتم مثلن چندتا کشمش میخوردم یا یه شکلات یا یه دونه بیسکوییت میخوردم میگفتم اون ک کم بود مهم نیست🤦🏻‍♀️😅اما کلی کالری داره همونا

یه چیزیم بگم اگه رژیمات جوریه ک به خودت گشنگی میدی بعدنت واکنش عکس نشون میده ،،، ببین مثلن اگه به خودت گرسنگی زیاد بدی و غذا نخوری یا خیییلی کم بخوری بدن فکر میکنه تو قحطیه ، و عوض چربی سوزی بیشتر و بیشتر چربی انباشته میکنه چون با خودش فکر میکنه تو قحطی لازمش میشه

پس ؛ رژیم مناسب بگیر نه گرسنگی دادن و یا رژیمای مسخره مثل ممنوع کردن کربوهیدارتا و ...

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕