2777
2789
عنوان

عروس همچین خانواده ای میشین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 22 پست
اگه شوهرم پشتم باشه آره میشم......ولی اگه دنبال حرف باشن و مقایسه کنن و شوهرم طرف خانوادش باشه....نع

چطوری قبل عقد بفهمم، پشتمه؟

چندبار بهش گفتم باید هوامو داشته باشی غیرمستقیم، اونم گفته حتما حتما فلان، تو عمل چجوری بفهمم

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بستگی داره. اگر ده تا خواستگار داری،میتونی پنج تاشو خط بزنی.

اما اگر کمه نمیتونی بدی برات مطابق معیارات بسازن. الان این اقا اومده، اول ببین خودشو قبول داری؟ فردی و خانوادگی بهم میاین؟ 

اگر اره، پس نگران جاری نباش و از روز اول فاصلتو کاملا حفظ کن. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

ببین بستگی داره. اگر ده تا خواستگار داری،میتونی پنج تاشو خط بزنی. اما اگر کمه نمیتونی بدی برات مطاب ...

بله خودمون اوکی هستیم 

ولی میترسم از روزیکه مامانش مقایسه کنه منو با عروسای دیگه، نمیدونم قبل عقد چجوری بفهمم پشت من درمیاد یا مامانش

چون خیلی هم حساسم، میدونم اگه پشت مامانش درمیاد من همونجا میزنم زیر همه چی علاقه و عشق و ..

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
بله خودمون اوکی هستیم  ولی میترسم از روزیکه مامانش مقایسه کنه منو با عروسای دیگه، نمیدونم قبل ...

خب این مشکل از سمت شماست نه اون.

تو دنیایی که زندگی میکنیم ممکنه هر روز ناراخت بشیم، یرنجیم، مقایسه بشیم، توهین بشنویم. نوع برخورد ما با قضیه خیلی مهمه.

هیچ پسری پشت خانوادشو ول نمیکنه و تو این بازی طناب کشی بین عروس و مادرشوهر نهایتا اغلب اوقات خانواده همسر برنده میشن. اگر هم شوهره پشت خانمش رو بگیره در عوض از یه جای دیگه بخاطر کمبودایی که براش بوجود میاد و منبع عاطفی و حمایتیشو از دست میده عقدشو یجور دیگه خالی میکنه.

شما حتما با روانشناس درباره عدم تحمل ناکامی و درباره زودرنجی مشورت کن. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

یه مدت رفت و آمد کنین حتی به نظرم یه بار با خانواده ها رستورانی چیزی برید مثلا یبار با خانواده اون یبارم با خانواده شما یا مخصوصا یه سفر یه روزه کوتاه شما با مادرتون و اون با کل خانواده اش اینا خیلی کمک می کنه، مشاور هم خیلی کمک می کنه که بشناسیش یه سوالایی میپرسه که دستت میاد طرف مادرش یا شما، قبلش خودت تنها پیش اون مشاور برو و بگو قصدت چیه