2777
2789
الان عشق منم سربازه کاخ خدمت میکنه ولی نمیزارن گوشی ببره اخه

اگه عشقتونه با هم ازدواج کنید و عقد کنید تا بتونه کسریشو بگیره و اگه راه دور خدمت میکنه بیاد نزدیک و حقوق سربازیش افزایش پیدا کنه....

من دارم تو کلانتری خدمت میکنم....خدمت تو کلانتری خوبیش اینه به دور از چشم بازرسی که از ستاد فرماندهی ...

اخه من نمیدونم وقتی تو کاخ هس و دارن میان مردم عکس میگیرن اون چرا گوشی نبره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه عشقتونه با هم ازدواج کنید و عقد کنید تا بتونه کسریشو بگیره و اگه راه دور خدمت میکنه بیاد نزدیک و ...

اصلا امکانش نیس الان ازدواج کنیم 

ن خداروشکر راه دور نیس و سرباز بومی هس

اگه عشقتونه با هم ازدواج کنید و عقد کنید تا بتونه کسریشو بگیره و اگه راه دور خدمت میکنه بیاد نزدیک و ...

من اگر پسری داشته باشم ... سعی میکنم خودساخته بارش بیارم چون خودمم سختی زیاد کشیدم دوست دارم پسر قوی ای باشه البته اگر عمرم قد بده😂 

و اینکه بنظرم تجربه خوبیه برای پسرامون که با جو اینجور جاها آشنا بشن 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
من اگر پسری داشته باشم ... سعی میکنم خودساخته بارش بیارم چون خودمم سختی زیاد کشیدم دوست دارم پسر قوی ...

من کاملا مخالف این داستانم 

جنگ کلا ذاتش بده .... چه اموزش ببینی واس جنگ چه خدمت کنی واس زمان جنگ...... سرباز واس اینه که جنگ شد دفاع کنه ولی جنگ فقط به سرباز ختم نمیشه..... به خونه و خانواده ختم میشه.... به ادمایی ختم میشه که خونشون بمباران شده و مجبور به کوچ کردن میشن..... هر چی تو این حوزه بد حساب میشه

من کاملا مخالف این داستانم  جنگ کلا ذاتش بده .... چه اموزش ببینی واس جنگ چه خدمت کنی واس زمان ...

بله اینم استدلال درستی هستش کلا جنگ چیز جالبی نیست ولی بدک نیست یکم یاد بگیرن دفاع کردن از خودشونو 

اگر راهی داشت من خودمم میرفتم 😂

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
بله اینم استدلال درستی هستش کلا جنگ چیز جالبی نیست ولی بدک نیست یکم یاد بگیرن دفاع کردن از خودشونو&n ...

اگه واقعا دوست دارین برین احتمالا خوشی زده زیر دلتون...

شما واقعا دوست دارین که بهترین حالت از دستشویی استفاده کنین که کثیف باشه ؟؟؟؟ یا کارتونو تو صحرا انجام بدین ؟؟؟ ماهی یک بارم نتونین حموم برین ؟؟؟ تو منطقه مرزی ابی نباشه که بخورین و اخر ماهم چون مجردین کلا 3 میلیون 400 بریزن ؟؟؟ 

افسر نگهبانتون مشکل اعصاب روان داشته باشه و تو مخیای خودشو بده؟؟؟ ظرف رئیستو بشوری؟؟ تو اموزشی واس اب خوردن دسشویی رفتم تو صف وای سی؟ 

سربازی قسمت اموزشیش فقط تو سال جنگ جهانی اول بدرد میخوره و اصلا با تکنولوژی روز پیش نمیره..... 

به نظرم اگه دسشویی خونتون سالمه و فاضلابش مشکلی نداره وضع خیلی بهتری از سربازا دارین

اگه واقعا دوست دارین برین احتمالا خوشی زده زیر دلتون... شما واقعا دوست دارین که بهترین حالت از دستش ...

😂😂😂خیر خوشی نزده زیر دلم و همه اینارو میدونم مخصوصا سربازایی که سمت جنوب میفتن حتی با عقرب ها سرکار دارن برای خوشگذرونی نمیرم اونجا که خوش بگذرونم برای یاد گرفتن کار با اسلحه سختی هایی که ممکنه پیش بیاد

بنظر میرسه اونایی که زندگی راحتی داشتن بیشترشون بشدت از سربازی مینالن ولی اونایی که تو زندگی سختیهایی هم کشیدن سربازی براشون خیلی سخت نیست یا حتی بعضی موارد بهترین دوران زندگیشونه اگه میشد بصورت اقساطی سربازیو خرید و به اونایی که واقعا این سربازیو دوست دارن یه درامد قابل توجه داد ولی بصورت حرفه ای بهشون اموزش داد بنظرشاید بهتر باشه البته اونایی که نمیخوان برن سربازی علاوه برخرید باتوجه به تواناییهاشون یه خدمت قابل توجه به کشور بکنن این به نظر شاید از جهاتی بهتر باشه 

😂😂😂خیر خوشی نزده زیر دلم و همه اینارو میدونم مخصوصا سربازایی که سمت جنوب میفتن حتی با عقرب ها سرک ...

وقتی زندگیت سخت تر میشه زمان واست دیر تر میگذره

.... تو قسمت اموزشی مرزن اباد که ما بودیم ( جزو پادگان تموزش نیروی انتظامی خوب حساب میشه) غذا کم بود و بی کیفیت.....

شما از اون غذا استفاده کن بعد از سه روز چون بی کیفیته بهت انرژیی نمیده و با پوتین نسبتا سنگین ( بعد اموزشی طبی گرفتم که سبکه ) جون نداری و حال نداری که راه بری ... چه برسه بخوای کار دفاعی انجام بدی....

گفتنش راحته ولی تو رژه به خودت میگی ایییی کاششش جای اون بز ها باشم که دارن چرا میکنن و علف میخورن

شما میخوای درک کنی سربازارو برو بالای پشت بمو خونت به مدت 24 ساعت 2 ساعت وایسا ( نشیینیا وایسا ) بدون اسلحه 4 ساعت استراحت کن و 24 ساعت بعدیو کلا استراحت کن

1 ماه فقط این کارو انجام بده

بعد یک ماه با خودت بگو 24 ماه قراره این کارو انجام بدم..........

نمیدونم در جریان پست دادن قراول هستین یا نه

تازه 24 ساعت بعدیش دست خودته میتونی بری خرید یا استراحت کنی

بنظر میرسه اونایی که زندگی راحتی داشتن بیشترشون بشدت از سربازی مینالن ولی اونایی که تو زندگی سختیهای ...

خدمت سربازی چیزی جز بدبختی واس خانواده و خود فرد نداره...... 

نمیدونم برادرتون همسرتون پسرتون برن خدمت تا درکشون کنین حال حانوادشو

برادر منم سربازه تازه اموزشیش تموم شده و یگان جای خیلی دوری افتاده اقا یه سوال تکاور چجوریه؟سختیش ب ...

اونا حرفه ای بودن تکاور شدن 

ببین خواهرم پشت بوم خونتم خدمت کنی سخته

راه دور و اینام سخت تره خب

وضعیت حموم امیدوارم خوب باشه

هعی خواهر دلت تنگ میشه و هر دو ماه 5 روز مرخصی میدن

لعنت به خدمت اجباری