2777
2789
وقتی زندگیت سخت تر میشه زمان واست دیر تر میگذره .... تو قسمت اموزشی مرزن اباد که ما بودیم ( جزو پاد ...

همشون میدونم شایان سربازی می‌ره 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
اونا حرفه ای بودن تکاور شدن  ببین خواهرم پشت بوم خونتم خدمت کنی سخته راه دور و اینام سخت تره ...

اره دقیقا  اول که تهران بود نزدیک خودمون بود حموم نداشتن ینی میگف نصفه شب باید میرفتیم کلی توصف وایمیستادیم که نوبتمون بشه یا نشه اونم با ابی که قطره ای میومد

هرسری میومد خونه لباساش کثیف و کلی خودش چرک میشد

واقعا ظلمه که  به حموم هم رسیدگی نمیکنن

حالا هم که دوره واویلا

الان چندروزه که فهمیدیم کجاافتاده کلا درحال گریه کردنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همشون میدونم شایان سربازی می‌ره 

کلا دو سال بردگیه.....

من تو ماه 16 ام خدمتم و لیسانس دارم لیسانس مکانیک و واس این که وارد نظام مهندسی بشم کارت پیان خدمتمو میخوان

ببین سربازو فقط واس جنبه تدارکاتی نظافت و اینا میخوان.....

واقعا چیزایی میگن که منطقی نیستش

و جمله معروف چون میگذرد غمی نیست وجود داره خییییلی از حرفاشون و تو مخیاشون رو از یه گوش به گوش دیگم رد میکنم و نشنیده میگیرم

خدمت سربازی چیزی جز بدبختی واس خانواده و خود فرد نداره......  نمیدونم برادرتون همسرتون پسرتون ...

سخت نگیر جاتم که خوبه پس اونایی زمان جنگ رفتن چی بالاخره تموم شد سخت بود ولی گذشت 

یه روانشناس میگفت یکی بودمیگفت نمیخوام برم سربازی من بهش گفتم تو دنیا کسی هست که خیلی دوسش داشته باشی گفت مادرم من بهش گفتم  اگه کسی بهش حمله کنه وبخواد بهش اسیب جدی بزنه چیکار میکنی یعنی ازش دفاع نمیکنی اگه به سربازی هم همیجور نگاه کنی دیگه برات سختو عذاب اور نیستش بالاخره میگذره زیاد سخت نگیر بهش به چشم یه تجربه هرچن سخت بهش نگاه کن

اره دقیقا  اول که تهران بود نزدیک خودمون بود حموم نداشتن ینی میگف نصفه شب باید میرفتیم کلی توصف ...

خدا بهتون صبر بده 

اونوقت یسری کاربرا دفاعم میکنن از خدمت اجباری 

واقعا من بهشون میگم که ایشالا این مصیبت و بدبختی واس خودشون اتفاق بیوفته تا درک کنن

خدا بهتون صبر بده  اونوقت یسری کاربرا دفاعم میکنن از خدمت اجباری  واقعا من بهشون میگم که ...

ادم تا از نزدیک نبینه نمیتونه بگه 

من خودم تاقبل اینکه برادرم بره چون خودم سختیاشو ندیده بودم فکرمیکردم راحته ولی وقتی رفت فهمیدم نه واقعا سخته خیلی هم سخت

باید خیلی مقاوم باشی خیلی مردباشی بتونی دوام بیاری

سخت نگیر جاتم که خوبه پس اونایی زمان جنگ رفتن چی بالاخره تموم شد سخت بود ولی گذشت  یه روانشناس ...

میدونستین اگه به رهبران دنیا که میخوان به کشوری حمله کنن بگن بیا این سپر و شمیر بیا برو با رهبر فلان کشور که یه سپر و شمشیر داره بجنگ و اگه تو طرفو کشتی کل کشورش مال تو و اگه اون تو رو کشت کل کشورت مال اون هیچ جنگی رخ نمیداد؟؟؟؟؟ چون خود رهبران و پادشاهان و خانوادشون درگیرش نمیشن واسشونم مهم نیستِ.....

در دفاع از خانواده بگم طرف شغل ایندش پلیسه و علاقه داره و اون باید دفاع کنه چون پلیس بودنو دوست داره نه منی که وظیفمه و همشم خستم و مثل یه برده دارم کار میکنم.....

فک میکنی اگه جنگ بشه فرماندم جرت میکنه بهم دستور بده؟؟؟ یا کسی جرئت میکنه به سرباز توهینیو بکنه که در زمان صلح میکنه ؟؟؟ نه 

چون شخصی که بهش توهین کردی عقده ای باشه گلوله رو خالی میکنه رو فرماندش تو درگیری و کسیم متوجه نمیشه و فک میکنن کار دشمنه

دو سال بیگاری و علافی و کشته شدن ارزوهابرادرم میگه بعد از سربازی دیگه روحیه و ذوق زندگیم ازدست دادم

بخداااااااا قسممممم 

به خدای کاحد قسم درست میگه

تحقیییییییییر سر کوفففففتتتت 

و عذر خواهی الکی واس اشتباهی که نکردیییییی

دو سال بیگاری و علافی و کشته شدن ارزوهابرادرم میگه بعد از سربازی دیگه روحیه و ذوق زندگیم ازدست دادم

نشنیدی که میگن ابجیییی

غروب پادگان 

مرگ ارزوهاست ؟؟؟؟؟

میدونستین اگه به رهبران دنیا که میخوان به کشوری حمله کنن بگن بیا این سپر و شمیر بیا برو با رهبر فلان ...

یعنی وقتی صدام به ایران حمله کرد ما نباید دفاع میکردیم میذاشتیم هربلایی میخواد سر مردم دربیاره  اینو کسایی به جوونای ما القا میکنن که از دفاع کشور ناراحتن ومیخوان همه ی کشورو حتی به قیمت تیکه تیکه شدن همه ی مردم که شده به چنگ بیارن بعدشم اینهمه خشم اصلا قابل درک نیست تازه خودتم داری میگی به اونصورت کاریت ندارن حتی گوشی هم داری الان تو خونتون هیچ کاری انجام نمیدی یا مثلا پدرت یا مادرت هیچ زحمتی نکشیدن اوناهم اگه دیدشونو عوض میکردن نمیتونستن حتی یروزم دوام بیارن ولی وقتی به عشق به زندگیو بچه و...فکر کنن اونوقت همه ی اینکارا براشون عادیه تازه خوشحال هستن که میتونن برای خونوادشون کارایی انجام بدن  نمیگم همه ی سرپرستا و کادر درجه دارا خوبن ولی گاهی این سختگیریها لازمه همسر من رفته بود سربازی کارشم سخت بود ولی میگفت تو کل مجموعه  یکی از درجه دارا خیلی عوضی بود ولی فرمانده ی اون پادگان ادم متواضعی بود و ما از دیدنش وابهتش کیف میکردیم تازه همیشه از این سربازی مخصوصا دوران اموزشیش بهترین دوران یاد میکرد وکل مجموعه رو بخاطر یکی دوتا ادم عقده ای زیر سوال نمیبرد اتفاقا تو اشپزخونه کار میکرد و بدون اینکه بهش بگن اونقدر اونجارو تمیزو مرتب کرده بود علاوه برکارهایی که بهش محول کرده بودن که برده بودنش قسمت درجه دارا اینقدر سخت نگیر نهایت دوساله کل عمرت که نیست اینقدر که حرص میخوری 

کلا دو سال بردگیه..... من تو ماه 16 ام خدمتم و لیسانس دارم لیسانس مکانیک و واس این که وارد نظام مهن ...

بله سخت که خب خیلی سخته ... 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 

سلام خواستی بری سربازی قبلش متاهل شو برو شرایطت خیلی بهتره

من با مجردی رفتم اموزشی ۰۴ بودم یگانم انداختن خاش بدترین جای ممکن بدشانسی و الان افسردگشی شدید گرفتم نمیتونم برم تو غیبتم اعصاب و روانم بهم ریخته به حدی رسیدم که تو فکر خودکشی ام ۱۳۰۰ کیلومتر فاصله داره از شهرم 

تو غربت .بی امکاناتی آب شیرین تانکریه بعضی موقع ها آب نیست

آب شور هم تانکره ....

و به مدرک هم هیچ ربطی نداره که مثلا جای خوب بندازنت 

میگن مثلا برو درس بخون که سربازی کمتر اذیت بشی اصلا هیچ فرقی نداره باید پارتی گردن کلفت داشته باشی جای خوب بندازنت

یک وضیعتیه .به  ظاهر ساده بنظر میاد سربازی ولی واقعا سخته 

وقتی بری داخلش میفهمی چخبره

خودمم فکر نمیکردم بندازنم اینجا

متاهل باشی شهر خودت میندازنت بعد از اموزشی و میتونی روز برگ باشی بعداظهرا بیای خونه و شرایطش از ادم مجرد خیلی بهتره من اشتباه کردم قبل از اینکه پست کنم متاهل نشدم . رفیقام متاهل بودن افتادن شهر خودمون و تو بهترین شرایط دارن خدمت میکنن  صبح میرن تاظهر و من  افتادم اونجا 

این تجربه ی منه که هزارتا فشار روحی روانی رو تحمل کردم.

والان حاله سربازارو درک میکنم که تو غربت  بودن ،خودکشی کردن.

البته بگم خودم سربازم و خواستم بدونم نظر بقیه چیه که این تاپیکو زدم

سلام کجاخدمت میکنین واینکه توآموزشی شبهامیزارن بخوابین جاتون گرمه غذامیدن ؟داداشم۱۹سالشه دی اعزامه به خدادارم میمیرم ازناراحتی معلوم نیست هنوزکجابیفته😭😭😭😭😭😭😭