2777
2789
والا من که تو 8 روز اول اموزشی واس مامانم گریه میکردم و دلم واسش یه ذره شده بود .... بعد 8 روز که عا ...

ممنونم که دیدتون رو گفتید 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید باورت نشه  من اصلا اهل رمان و داستان خوندن نیستم 😂

اینطور که معلومه شما نخونده ملا هستی . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
سربازی تو همه کشور ها هست نمیشه ازش گذشت هیچی حتی سربازی سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره اسون بگیری اس ...

دوازده کشور سربازی اجباریه فقط یکم تو اینترنت بگردی میفهمی

کاری به تعداد ندارم خلاصه تو کشوری هستیم که اجباری هست و نمیشه کاریش کرد اگه سخت بگیریم سخت میگذره 

تو پروسه زندگیمون خیلی چیز ها برامون اجبار هست اگه بخوایم براشون غصه بخوریم که نابود میشیم باید سعی کنیم از هر کدومشون درس بگیریم و برای رشدمون استفاده کنیم

کاری به تعداد ندارم خلاصه تو کشوری هستیم که اجباری هست و نمیشه کاریش کرد اگه سخت بگیریم سخت میگذره&n ...

این کشور خداروشکر از همه چیز ، بدش رو داره

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است

سربازی همه کشورها دارن (من از اجباری حرفی نزدم) ، چون نیاز به ارتش و سرباز دارن فقط نوع جذبشون باهم فرق میکنه یه سری ها اجباری و یه سری ها  اختیاری 

کشور هاییکه اجباری هستن از تعدادی که شما گفتین بیشتره 

والا من که تو 8 روز اول اموزشی واس مامانم گریه میکردم و دلم واسش یه ذره شده بود .... بعد 8 روز که عا ...

عاقا سلام یه سوال

تایم شیفتا و پست دادنتون چجوریه؟

کیا وقت میکنید گوشی دست بگیرید؟ تایم ازادتون چقدره؟

سلام 

راستش من توی نیروی انتظامی و  کلانتری خدمت میکنم . نیروی انتظامی بخش های مختلف خیییلی زیادی داره که اگه خواستین توضیح میدم و من و بقیه سربازا 12 ساعت پشت سر هم پست میدیم و 12 ساعت تایم ازاد و استراحت داریم ... ولی خب چون کلانتری 24 ساعته مامور داره پس شنبه تا جمعه شیفیتیم و تعطیل رسمی وجود نداره واسمون ولی خب بعد دو ماه میتونیم 5 روز مرخصی بریم. کلانتری چون پادگان نیست و سخت گیری نمیکنن به مو و واکس پوتین و گوشی گیر نمیدن و حتی شده داشتم گوشی استفاده میکردم لمسی که رئیسمون دید و چیزی نگفت

الان عشق منم سربازه کاخ خدمت میکنه ولی نمیزارن گوشی ببره اخه

من دارم تو کلانتری خدمت میکنم....خدمت تو کلانتری خوبیش اینه به دور از چشم بازرسی که از ستاد فرماندهی میاد واس سرکشی از کلانتری میتونی گوشی استفاده کنی و حتی سیگار هم اکیه.... ولی خب بدیاییم داره دیگه