2777
2789
پسرا عاشق نشن و برن سربازی خییلی بهتره تا عاشق بشن و بعد برن.... 

میشه دلیلتون رو بهم بگید ؟

اون بالا یه خانم گفتن پرستارا هم بعدش میرن سربازی 

منم پرستارم 😂 احتمالا رویام عملی بشه  

عاشق همکلاسیمم  اون بره سربازی رویای من عملیه

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سربازی تو همه کشور ها هست نمیشه ازش گذشت هیچی حتی سربازی سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره اسون بگیری اسون میگذره برای ارامش روحت جنبه های مثبتشو فکر کن الانم که زمان جنگ نیست سخت باشه 

والا نمیتونم نظری بدم . بعضی ها خدمت سربازی رو با زمان بارداری خانم ها مقایسه میکنن و به نظرم اصلا درست نیست . اما توی ایران آقایون هر چه زودتر برن برای خودشون بهتره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

واقعااا بعداتمام  پرستاری باید برن سربازی ؟ من خودمم پرستارم  فکر نمیکردم همکلاسی هام ...

اره هر شغلی باید بره حتی پزشک ها 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
یکی از فانتزیام اینه  عاشق بشم  عشقم بره سربازی منم منتظرش بمونم و دلتنگش بشم 😐😂 ف ...

کمتر داستانهای عشقی بخون 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را

🙂منم داداشم خدمته سخته و مضخرف 😁 باید کنار بیاید خلاصه 

اینجا ایرانه💔 غذای خوب نمیدن و همش بیگاری میکشن 

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
میشه دلیلتون رو بهم بگید ؟ اون بالا یه خانم گفتن پرستارا هم بعدش میرن سربازی  منم پرستارم ...

والا من که تو 8 روز اول اموزشی واس مامانم گریه میکردم و دلم واسش یه ذره شده بود .... بعد 8 روز که عادی شده بود اون شرایط دیگه به ننم فکر نمیکردم و فقط در حد روزی ده دیقه زنگ بودش. ولی اونایی که نامزد داشتن یا متاهل بودن تا روز اخر اموزشی تو کما بودن و تو افق خیره بودن و پشت تلفن اشک میریختن .... 

وارد یگانم که شدم دیگه دوری عادی شده واسم یه جورایی ولی طرف چون نامزد داره و بومی هم هستش به خاطر شیفت و تایم زیاد پست دادن ها اختلافاتی میخورن 

کلا تو مخیش بیشتره وقتی وابسته به همسر باشی

سربازی تو همه کشور ها هست نمیشه ازش گذشت هیچی حتی سربازی سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره اسون بگیری اس ...

تحقیرشو داره .... وقتی لیسانس داشته باشی و درس خونده باشی و مثل کارگر شهرداری کار کنی چیزی جز تحقیر نیست... 

جونای ما تو کشور های میرن کلی کارهای ساده میکنند ولی تو کشور خودشون حاضر نیستند دست به سیاه وسفید بزنن در ضمن هیچ کاری رو تحقیر نبین خدمت ببین خلا صه هر چقدر هم کوچک باشه حتی به مورچه ای همخدمت کنی با عشق انجام بده وبا خدا معامله کن در ضمن جونای این مملکتم مًل شما اکثرا لیسانس دارنوباید از این مرتبه بگذرند مغرورم نباش سخت نگیر این کارها باعث تحقیر انسان نمیشه اون چیزی که باعث تحقیر انسان میشه اخلا قیات است فاصله باخدا است هیچ کاری تو دنیا باعث تحقیر نیست اینو لطفا بدوستات هم بگو

جونای ما تو کشور های میرن کلی کارهای ساده میکنند ولی تو کشور خودشون حاضر نیستند دست به سیاه وسفید بز ...

مرسی بابت جمله هاتون 

من خب تو زندگیم طعم سختی کار رو نچشیده بودم ولی خب حرفاتون من رو تحت تاثیر قرار داد و ازتون ممنونم