2777
2789
عنوان

❤عشق❤

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چ تکنیکی میتونید به توهم بودن زمان و مکان پی ببرید با چ تکنیکی میتونید وهم بودن دنیا رو پی ببرید& ...

تکنیک ها همه در نهایت باید رها بشن

جهش کوانتومیه در آگاهی

نمیشه گفت اول این بعد اون

آگاه میشی و تموم

آگاهی به هم هویتی با ذهن، که بهش پایان میده 

خب الان شما منظورتون اینه آگاه بشم که من افکارم نیستم 

احساساتم نیستم من کسی هستم که همه ی اینهارو شامل میشه ولی اینها نیستم من ورای افکارم وارای نفسم ورای احساساتم و به قول خودمون به درجه ای برسم ک میگن نیروانا یا نیستی 

شما چ تکنیکی برای کشف هم هویت شدگی ذهنی انجام میدید؟

تکنیک ها همه در نهایت باید رها بشن جهش کوانتومیه در آگاهی نمیشه گفت اول این بعد اون آگاه میشی و ت ...

خب اخه شما زمانی که به سامادهی برسی ی چیز متوجه میشی اینکه این تکنیک ها واسه بیدار شدنت کاری انجام ندادن چون بیداری خودش اتفاق میفته ولی بدون انجان دادن این تکنیک ها هم بیدار نمیشدی 

پس از ی جهت مهمه که چ تکنیکی استفاده میکنی 

ایا مثل غربی ها با تفحص میری جلو 

یا مثل مولانا بایزید بسطامی شمش و اساتید دیگه معرفتی جلو میری 

خب بلاخره یکی پیدا کردم که راجب عشق به خدا  فنا فی الله و اینکه در جستجوی چی هستیم باهم حرف بز ...

خب این شخصیت کنجکاو آدما  اینکه همش بدنبال اینیم که مثلا فلان شخصو بفهمیم یا جذابیت مرموز بودن ب دنبال کشف کردنیم همش بخاطر اینه که نمیتونیم خدارو ببینیم درک کنیم و تصوری ازش نداریم 

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون
خب الان شما منظورتون اینه آگاه بشم که من افکارم نیستم  احساساتم نیستم من کسی هستم که همه ی این ...

در مراحل اولیه تکنیک میخواد. مثل مشاهده

ولی از اونجا که این حالتِ طبیعی ما هست مثل این میمونه که من به شما بگم چطوری نفس میکشی؟ خب در واقع شما نفس نمیکشی. در واقع شمایی به طور مشخص وجود نداره. روح هستی از طریق شما جلوه کرده

وجه انسانی طریقی برای تجربه س

در مراحل اولیه تکنیک میخواد. مثل مشاهده ولی از اونجا که این حالتِ طبیعی ما هست مثل این میمونه که من ...

ببینید من ی مدت قابل توجهیه دارم کار میکنم و همه این چیزهایی ک شما میگید رو میدانم و تجربه کرده‌م واسه همین صرفا سوالی که از شما دارم اینه شما راهی به جز شاهد افکار و احساسات و پذیرششون دارید یا نه ؟

خب اخه شما زمانی که به سامادهی برسی ی چیز متوجه میشی اینکه این تکنیک ها واسه بیدار شدنت کاری انجام ن ...

این مسیرِ بدون مسیر از ما به ماست.پس یونیکه. همین قشنگش میکنه. ولی بی نهایت عامل هست که درهم تنیدگیشون منو میرسونه اینجا که هستم

شما فرض کن روش آش شله قلمکار😁

خیلی قبل تر از اینکه مطالعه کنم بی ذهنی رو تجربه میکردم. اون موقع فکر میکردم یه جور مریضیه😂 هر کس یه مدلی هست دیگه..

هر چی مناسبه همون هست و هر چی هست همون مناسبه