2777
2789
عنوان

❤عشق❤

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 92 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عشق به خدا رو تعریف میکنید  با عشق به همسر؟

میشه بپرسم چرا این هارو میخواید بدونید؟منظورم اینه برای تحقیقی چیزی میخواید؟

عشق به همسر رو که بالا گفتم 

اما عشق به خدا به نظرم میشه آخرین مرحله عرفان که فنا فی الله هست

میشه بپرسم چرا این هارو میخواید بدونید؟منظورم اینه برای تحقیقی چیزی میخواید؟ عشق به همسر رو که بالا ...

عشق به خدا ک واقعی ترین عشقه 

ما تو بقیه دنبال عشق خدایی هستیم

ممکنه آدم از ینفر ک ادعا داشته عاشقش بوده زده بشه 

خسته بشه  حتی عادی بشه 

ولی عشق ب خدا اینجوری نیست 

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون
میشه تعریفتونو از عشق بگین شمام

تعریف من از عشق :

به طرف نیازی ندارم ولی دوستش دارم این جمله شاید در ورطه اول خیلی حرف بدی به نظر برسه ولی اگه دقت کرده باشید توی تعاریفی که شد اصولا همه دنبال اینن طرف ی چیزی بهشون بده 

یکی خوشحالی ،یکی آرامش و..... اینا یعنی من به طرف نیاز دارم و درصورتی که از طرف شخص مقابل واسه من این احساسات تداعی نشه من ناراحت میشم و بطوری کلی من طرف رو میخوام واسه خودم(و این یعنی خودخواهی نه عشق) ولی زمانی که من به کسی هیچ نیازی ندارم یعنی ارزش بنده روی اون نیست،خوشحالی من عاملش اون نیست ارامش من عاملش اون نیست  و کلا رو بی قیدوشرط دوستش دارم و بهش عشق میورزم

و حالا اگه بیام طرف مقابل رو عامل احساساتم بدونم مشکلی که پیش میاد اینه شروع میکنم نرم نرم اونو تغییر دادن تا احساساتی که من میخوام رو بهم میده مثل چی ،مثل رنگ مو مدل ابرو استایل پوشش ک برای اقایون مهمه چرا چون ارزش خودشون رو روی استایل خانمشون میدونن واسه همین با خانمشون جوری رفتار میکنن جوری بپوشه اونجوری که خودشون احساس میکنن با ارزش هستن.

و اینجوری بودن باعث میشه توی رابطتتون چرتکه نندازین چون کاری که انجام میدین بدون قید شرطه 

میشه بپرسم چرا این هارو میخواید بدونید؟منظورم اینه برای تحقیقی چیزی میخواید؟ عشق به همسر رو که بالا ...

نه صرفا میخوام بپرسم و بدانم اطافیان راجب عشق چی فکر میکنن 

فنای فی الله رو چی تعریف میکنید

عشق به خدا ک واقعی ترین عشقه  ما تو بقیه دنبال عشق خدایی هستیم ممکنه آدم از ینفر ک ادعا داشته ...

خب بلاخره یکی پیدا کردم که راجب عشق به خدا 

فنا فی الله و اینکه در جستجوی چی هستیم باهم حرف بزنیم

خب از اونجایی که عشق خدا اصلا نمیشه تعریفش کرد یکی از مصداق های عشق خدارو لطف میکنید بگید؟

تعریف من از عشق : به طرف نیازی ندارم ولی دوستش دارم این جمله شاید در ورطه اول خیلی حرف بدی به نظر ب ...

با حرفتون موافقم 

شخصا دوس دارم کسیو ک بهش علاقه دارم واس چیزی که هست دوسش داشته باشم ن اینکه تغییرش بدم به حالتی که خودم میخوام و دوس دارم 

با حرفتون موافقم  شخصا دوس دارم کسیو ک بهش علاقه دارم واس چیزی که هست دوسش داشته باشم ن اینکه ...

اخه مشکل میدونید کجاست؟

من تحقیق کردم راجب این موضوع اصولا حتی خود طرف هم متوجه نمیشه داره تغییر میده و این رفتارش ناخوآگاهی داره انجام میشه

اخه مشکل میدونید کجاست؟ من تحقیق کردم راجب این موضوع اصولا حتی خود طرف هم متوجه نمیشه داره تغییر می ...

و علت اینکه ناخوآگاه داره اتفاق میفته اینه که ما مسئولیت احساسیمون رو گردن دیگران میندازیم 

اخه مشکل میدونید کجاست؟ من تحقیق کردم راجب این موضوع اصولا حتی خود طرف هم متوجه نمیشه داره تغییر می ...

تجربه شخصی خودم اینجوری بوده که کسیو مجبور نکردم ب کاری ولی از علایق خودم حرف زدم 

و شخصا هم ناخودآگاه تغییر کردم وقتی متوجه یه سری علایقش شدم خود ب خود منم علاقه پیدا کردم و ب مرور میشه گفت خیلی جاها شبیه ب هم شدیم علایقو سلایقمون البته

ولی این تغییرات خیلی جاها شاید متوجه نشی بخاطر علاقت به طرفه