سلام بچه ها ی سوال خیلی ذهنمو درگیر کردع اینکه مگه خدا نمیگه اون دنیا ابدیه و شما تا ابد توی اون دنیای بعد از مرگ هستید حالا بهشت یا هرچی ولی خب مثلا حتی اونایی ک میرن بهشت تا کی میخوان زندگی کنن کی میخواد تموم شع آیا خسته نمیشن تکراری نمیشع و اینا
ادم نه حوا بعدم اگر اون سیب نمیخورد الان هممون بهشت بودیم 🙄
فکر نکنم ربطی به سیب خوردن اون بیچاره ها داره اونا توبه کردن و بعد وارد بهشت شدن اصل خلقت انسان امتحان تو این دنیاست بعد وارد شدن به بهشته. چون ابلیس کل کل کرد که من میتونم گولشون بزنم و قسم خورد خدا هم گفت که بنده های مومن من گول نمیخورن مگر اندکی از اونا واسه همین خدا به اون بیشرف ملعون فرصت داد تا ببینیم چه گوهی میخواد بخوره💔😐😂
به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
زمان یه چیز نسبیه یعنی میشه که تو اینجا۸۰سال عمرکنی ولی اون جا بخاطر متفاوت بودن زمان برات یک روز یا کمی بیشتر بگذره
چ اینکه این قضیه تو قرانم اومده
به ادم میگن تو دنیا چقد زندگی کردی؟
میگه یه روز شایدم کمتر
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡