797_raha مدیر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 492 عنوان اون دنیا | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 42 پست سلام بچه ها ی سوال خیلی ذهنمو درگیر کردع اینکه مگه خدا نمیگه اون دنیا ابدیه و شما تا ابد توی اون دنیای بعد از مرگ هستید حالا بهشت یا هرچی ولی خب مثلا حتی اونایی ک میرن بهشت تا کی میخوان زندگی کنن کی میخواد تموم شع آیا خسته نمیشن تکراری نمیشع و اینا 1402/04/16 | 03:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mo3afer عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1986 مشکل اینه که ذهن مامحدوده و برای هرچیزی باید یه شروع و پایان بسازیم.امااون دنیا از جسم بیرون اومدیم و نامحدودیم و اون موقعس که مغز این حرفارومیفهمیم چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
لیو۷۰ عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 2952 روح با جسم کلی فرق میکنه این حسایی ک اینجا داریم تکراری بودن و این چیزا روح نداره برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8753 گلم اونجا مثل حالتایه دنیویی نیست چیزایی که من خوندم البتهچیزی به اسم تکرار چیزی به اسم زمان چیزی وجود نداره فقط تو هستی و تجربه میکنی و تازگی داره تازه خوندم حتی رنگ ها با رنگایه این دنیا فرق دارن به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
797_raha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 492 با حوریا و قلماناشون خوش میگذره نگران نباش میدونم خوش میگذرع ولی چقد آخع تکراری میشع😂
pariya_1461 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17412 اینکه ابدی زندگی کنی برات خسته کننده نیست یعنی اره حتی اگه هرروز بنوشی و با حوریا عشق و حال کنی ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
هلوی_عصبانی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 688 اونا نسناس بودن قبل از جنیان یکی میگفت اگه کسی به راز چگونگی خدا پی ببره کل جهان نابود میشه ... اره منم اینو شنیدم ꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁ .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎ تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
پولدوست____سابق عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 4658 اونجا دیگه مثل اینجا زمان معنی نداره سال معنی نداره هرلحظه مشتاقی به زندگی و اصلا گذر زمان حس نمیکنی 😔
curlyhair2 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 8519 میدونم خوش میگذرع ولی چقد آخع تکراری میشع😂 😁😁 خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
هلوی_عصبانی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 688 من دیگه نمیتونم تاحمل کنم یه گاوی بره سیب بخوره دوباره پدر مارو در بیاره 😭 ꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁ .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎ تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
صورتی_خانوم_134 عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 10951 خب نمیشع سوال پیش میاد ولی خب میگن تو بهشت تنوع بالاسمثلا یه روز کوه سمت راسته یه روز سمت چپهیه روز درختا این وره یه روز اون ورهکلا خوش میگذره با غلمانا و....😂 عشقخوباستاگریارخداییباشد:)✨ 👩❤️👨💍
797_raha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 492 مشکل اینه که ذهن مامحدوده و برای هرچیزی باید یه شروع و پایان بسازیم.امااون دنیا از جسم بیرون اومدیم ... اهان
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8753 من دیگه نمیتونم تاحمل کنم یه گاوی بره سیب بخوره دوباره پدر مارو در بیاره 😭 منظورت از گاو حضرت آدمه؟😐خلقت و تاوانایه کارایه تو چه ربطی به حضرت آدم داره؟😐 به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
پولدوست____سابق عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 4658 من دیگه نمیتونم تاحمل کنم یه گاوی بره سیب بخوره دوباره پدر مارو در بیاره 😭 استغفرالله نگو عزیزم این حرفو 😔
هلوی_عصبانی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 688 منظورت از گاو حضرت آدمه؟😐 خلقت و تاوانایه کارایه تو چه ربطی به حضرت آدم داره؟😐 ادم نه حوا بعدم اگر اون سیب نمیخورد الان هممون بهشت بودیم 🙄 ꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁ .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎ تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید