2777
2789
عنوان

اون دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 42 پست

مشکل اینه که ذهن مامحدوده و برای هرچیزی باید یه شروع و پایان بسازیم.امااون دنیا از جسم بیرون اومدیم و نامحدودیم و اون موقعس که مغز این حرفارومیفهمیم

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اونجا مثل حالتایه دنیویی نیست چیزایی که من خوندم البته

چیزی به اسم تکرار چیزی به اسم زمان چیزی وجود نداره فقط تو هستی و تجربه میکنی و تازگی داره تازه خوندم حتی رنگ ها با رنگایه این دنیا فرق دارن 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اونا نسناس بودن قبل از جنیان  یکی می‌گفت اگه کسی به راز چگونگی خدا پی ببره کل جهان نابود میشه ...

اره منم اینو شنیدم

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید

من دیگه نمیتونم تاحمل کنم یه گاوی بره سیب بخوره دوباره پدر مارو در بیاره 😭

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
خب نمیشع سوال پیش میاد

ولی خب میگن تو بهشت تنوع بالاس

مثلا یه روز کوه سمت راسته یه روز سمت چپه

یه روز درختا این وره یه روز اون وره

کلا خوش میگذره با غلمانا و....😂

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

من دیگه نمیتونم تاحمل کنم یه گاوی بره سیب بخوره دوباره پدر مارو در بیاره 😭

منظورت از گاو حضرت آدمه؟😐

خلقت و تاوانایه کارایه تو چه ربطی به حضرت آدم داره؟😐

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
منظورت از گاو حضرت آدمه؟😐 خلقت و تاوانایه کارایه تو چه ربطی به حضرت آدم داره؟😐

ادم نه حوا بعدم اگر اون سیب نمی‌خورد الان هممون بهشت بودیم 🙄