2777
2789
عنوان

جاریم بعد از سه ماه زنگ زده

488 بازدید | 28 پست

عید قرار بود ما بریم خونه جاریم بعد زنگ زدم فهمیدم مریضه گفتم انشالله بعدا میایم بهتر شدید ولی روم نشد بعدا بریم هم اینکه دخترم مزیض شد هم بعدش خودم دیگه بعد گذشت سه ماه هم اصلا نه زنگ زد نه حتی گفت بیاید خونمون بیابد یعنی بعدا جاریم زنگ زده بود بعد از سه ماه بهم آخر احوال پرسیش اصلا نگفت چرا نیمدید خونمون اینا بیاید این حرفا به جاش گفت می‌خوایم ی شب بیایم خونتون خیلی دلمون تنگ شده ما آداب معاشرت دوست داریم منم گفتم اتفاقا ماهم میخواستم عید بیایم جور نشد دوست داریم بیایم میخوای فردا شب بیایم فورا گفت نه ما فردا شب ک نیستیم عید می‌خوایم بریم عید دینی یا گفت تمیذونم حالا بزار به شوهرم بگم یا گفت شاید تازه شام باشیم 

من ک نمی‌خواستم برم از خدام بود بهونه آورد ولی عین خودش خودمو زدم به پرویی گفتم ماهم دوست داشتیم این چندوقت بیایم جور نشد 

نمیدونم چرا خانواده شوهر من فقط دوست دارن بیان خونمون بدشون میاد دعوت کنن یا بگن بیا خونمون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاریتم کرم داره ها . خب یکی بهش بگه زنیکه زنگ زدنت چیه . خوب جوابشو دادی .

دعوت کردن ها باید دوطرفه باشه . اون خانم بیاد مفت خوری بعد یه وعده هم دعوت نگیره ؟

اگه شرایطش خوبرنیست یا موقعیت دادن یک شب شام رو نداشت اصلا زنگ نمیزد خب ‌. 

جاریتم کرم داره ها . خب یکی بهش بگه زنیکه زنگ زدنت چیه . خوب جوابشو دادی . دعوت کردن ها باید دوطرفه ...

حالا می‌گفت خب بیاید خونمون برای شام بیاید منم گفتم نه شام نه اگر میخوای برای فردا شب برای سر زدن میایم 

حالا همون سر زدن هم سریع نگفت باشه بیاید بعد تعارف شام رو میکرد 

جاریتم کرم داره ها . خب یکی بهش بگه زنیکه زنگ زدنت چیه . خوب جوابشو دادی . دعوت کردن ها باید دوطرفه ...

از خدامه دیگه زنگ نزنه 

آخه چند مدل هم حرف زد چون جا خورد 

گفت نمیدونم بزار یه شوهرم بگم 

یا گفت فرداک  عید غدیر هم هست 

یا گفت فردا خونه دوستم شام شاید باشیم ولی حالا باز خبرت میکنم

خوب کردی باید با هر کس مثل خودش رفتار کنی زن عمو منم اینطوریه زیاد میومد خونمون بعد ما میرفتیم ناراح ...

از خدامه دیگه زنگ نزنه چون نه می‌خوام دعوت کنم نه می‌خوام برم فکر میکنن فقط اینا هروقت دلشون گرفت باید بیان خونه کسی بقیه نیاید دلتنگ بشن 

از خدامه دیگه زنگ نزنه  آخه چند مدل هم حرف زد چون جا خورد  گفت نمیدونم بزار یه شوهرم بگم ...

😅😅😅 دوستش شام دعوتش کرده و مردد گفته شاید باشیم ؟؟؟ از اوناس که منتظره بره مفت خوری کنه 

ولی خوب جوابشو دادیا . حال کردم 😄😄😄

خونشون نریدا؟؟؟ گداها 😤😤😤

باورت میشه یکی مادرشوهرم یکی جاریم همیشه میگن برای مهمون نیاید سخت گرفت الان تو خونه همه چی پیدا میشه شرایط همه جوره بعد خودشون فورا میگی برای سر زدن می‌خوام بیام فردا شب امشب هم نگفتم تازه ک نگه پیش خودش چقدر موقعیت نشناسه میخواد همین امشب هم بیاد بعد میپیچونن ک مبادا بیای 

از خدامه دیگه زنگ نزنه چون نه می‌خوام دعوت کنم نه می‌خوام برم فکر میکنن فقط اینا هروقت دلشون گرفت با ...

آره از برنامه ها و سیاست رفتارت با جاریت هم به شوهرت نگو مردا پشت خانوادشونن  هر وقت زنگ زد تو هم درجا بگو منم میام بزار روش کم شه

آره از برنامه ها و سیاست رفتارت با جاریت هم به شوهرت نگو مردا پشت خانوادشونن  هر وقت زنگ زد تو ...

آره دقیقا گل گفتی پشت خانواده هاشونن 

مامانم می‌گفت حوضه داری چرا گفتی من می‌خوام بیام خونتون رابطه نداشته ک بهتره رو مختن چون مامانم میگه تو خیلی جوشی هستی اینا تو روانی کردن تو هم روز به روز لاغر تر میشی سر اینا 

منم گفتم خب چکار کنم من نگم اون موقع میخواد فقط بیاد بخدا اگر نمیگفتم گفت حالا ی شب زنگ میزنم میایم خونتون 

😅😅😅 دوستش شام دعوتش کرده و مردد گفته شاید باشیم ؟؟؟ از اوناس که منتظره بره مفت خوری کنه  ول ...

بنظرت اگز به شوهرم بگم به داداشش زنگ بزنه بگه می‌خوایم ی شب بیایم خونتون چی

یعنی ممکنه اونم خواست بیاد خونمون زنگ بزنه شوهرم از روی لجبازی ؟